| mariamary96 a întrebat:

Am o relatie cu un baiat de 2 ani eu am 17 ani iar el 20, de la un timp parca sunt dependenta de el sunt foarte geloasa mai tot timpu ne certam nu stiu ce sa fac sa imi controlez gelozia asta exagerata? si nu inteleg de unde vine pentru ca nu m-a inselat, sunt tot timpu suparata ma gandesc tot timpu la el daca nu ma suna la cateva ora ma gandesc ce face cu cine ii de ce nu ma suna, ce sa fac nu pot nici cum sa ma controlez? nu vreau sa ii mai arat lui ca sunt asa disperata dupa el?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Probabil ca esti si putin rasfatata. Daca el te accepta asa, poti sa-ti faci jocul mai departe. Daca e de pacalit, stie el cum sa o faca.

| Maioru a răspuns:

Mai intai de toate ar trebui sa te tii de scoala ca de dragoste ai tot timpul.Ai 17 ani si ai prieten de doi ani? Mai stai pe la orele de Limba si literatura romana si vei afla ca TIMPUL se scrie asa articulat nu cum scrii tu. Fata mea lasa dragostea si pune mana pe carte!

greece12
| greece12 a răspuns:

Fa ce stii,esti mult prea posesiva si vei pierde tot.
Il sufoci si la un moment dat va pleca,fara sa se mai uite inapoi.
Si nu pentru ca va avea pe alta,ci pentru ca i-ai scos tu sufletul.
Controleaza-te,esti foarte nesigura pe tine,din asta vine toata gelozia ta, nu-ti cunosti valoarea.
Si, in plus, o relatie in care increderea reciproca lipseste, e o relatie condamnata.
Ai grija.
Nu distruge singura ceea ce aveti!

| chyccorita a răspuns:

Incearca sa te controlezi ocupati timpul cu cate ceva nu sta non stop cu gandul la el ca oare ce face cu cine este si etc... daca continuui asa relatia se va spulbera si atunci vei da de greu si vei suferii...

| Alcyon a răspuns:

Vezi ca poti ajunge foarte usor sa dai in obsesie. Iubirea adevarata inseamna sa-ti lasi partenerul liber. S-ar putea ca prietenul tau sa ajunga sa se simta sufocat de tine si sa-ti dea papuceii. Asa ca incearca sa te controlezi.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu realizezi că te-ai îndrăgostit?
Învață să ai încredere în tine!
Pa, pa.