| Laura23234 a întrebat:

Am o relatie cu un baiat de aproape 3 ani si nu am facut niciodata sex. Am incercat de cateva ori, dar durerile erau insuportabile..am nevoie de un sfat sa imi fie mai usorsad

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa-ti faci cat mai des si cat mai multa "degetica" progresiva. Incearca si incepe cu 1 singur deget urmand sa treci la masturbarea cu 2 degete doar in momentul in care va fi posibil si nu-ti va provoca durere sau disconfort. De asemenea foloseste mereu un lubrefiant daca "pasarica" ta nu devine suficient de umezita pe parcursul autosatisfacerii. Doar in momentul in care canalul din vaginul tau se va largi suficient/intratat incat sa permita introducerea a 2 degete fara aparitia disconfortului/durerii, poti spera ca muschii vaginul tau s-au lungit si au devenit suficient de elastici incat sa poata fi penetrat vaginul fara durere sau cu o durere deja suportabila de catre un penis care este cam de minim 2 ori mai gros decat cele 2 degetele folosite. Te poate ajuta si baiatul ori de cate ori practicati/intretineti un petting. Spor la lucru si multa sanatate.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pana acum te-a inselat suficient

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Laura! Sexul se face numai după nuntă nu inainte. o seara bună

| Emilian65 a răspuns:

Faceti preludiul mai lung, lubrifiati-va suficient si nu uitati de prezervativ, FOLOSITI_L!

| Oana92 a răspuns:

Folositi mult, mult lubrifiant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' ce l-a durut?

| OanaAlexandra123 a răspuns:

Lubrifiant