| EsarfaRozZ a întrebat:

Am o relatie cu un baiat de vreo 3 luni. Relatia a mers foarte bine, ne-am inteles bine, nu ne-am certat, nu m-a inselat, nu l-am inselat. Vreau sa ne despartim, astazi mi s`a pus pata, nu ma intrebati de ce. pur si simplu, nu mai vreau prieten momentan. El tine foarte mult la mine, l`as rani ingrozitor, dar nu am ce face. Ce sa i spun? Ce motive sa ii dau cand ii voi spune ca vreau sa ne despartim? nu vreau sa fiu deloc dura cu el, dar imi va cere niste explicatii, sau cel putin motive pentru gestul care il voi face. HELP! :-

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nimeni n-a gresit cu nimic dar tie ti s-a pus pata si vrei sa te desparti!
Pai,orice i-ai spune,tot o sa-l ranesti, o sa-i vina caramida-n cap, bietului baiat!
Si peste 3 zile,o sa ne intrebi cum sa-ti indrepti prostia care ai facut-o.
Dar nu conteaza, tu desparte-te, imi plac teribil persoanele care-si bat cuie-n talpi singure!

| Ririru a răspuns:

Spune`i adevarul. Totusi, te sfatuiesc sa te gandesti bine la ce vrei sa faci. Decizia luata astazi pare cam pripita, si maine, poimaine, s-ar putea sa regreti. Dar, daca tot nu mai vrei, te sfatuiesc sa fi directa cu el. "Imi pare sincer rau, nu vreau sa te ranesc, dar pur si simplu nu ma simt in largul meu acum. Simt ca numai vreau un prieten momentan. "

| Pho3nix a răspuns:

Macar de ai fi avut vreun motiv, dar asa, ti s-a nazarit tie sa te desparti de el. Mi se pare o tampenie.
De ce ai mai fost de acord sa fi impreuna cu el?
Mai asteapta cateva zile sa vezi daca vei mai avea acelasi gand. Nu-l rani aiurea.

| Muppet a răspuns:

Spune-i ca simți nevoia sa fii singura. Si eu simt asta câteodată când am unele discuții cu prietenul mau dar îl iubesc prea mult sa o fac și cred ca as trece foarte greu peste asta. Deaia ma rezum doar la o pauza sa îmi pun ideile în ordine.

| xXCrystyanXx a răspuns:

Motive? Cel mai bun motiv este cel real.Nu-l menaja. Daca-l menajezi acum spunandu-i o minciuna, intr-adevar se va simti groaznic.Dar daca ar afla mai tarziu adevarul s-ar simti si mai rau.Fa-l sa te inteleaga.

| chakuza a răspuns:

Parerea mea este ca esti cam dusa cu capu, ca sa nu zic altfel.
Ai de tine...

| trollface a răspuns:

Baiat de 3 luni? Lasa bebelusul in pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e total aiurea. Nu te-ai gândit mai bine că doar ești într-o pasă proastă/plictisită? Eu zic că a intervenit rutina între voi și tu parcă vrei mai mult. Mai bine să continuați, fiindcă eu cred că deși spui tu ce spui, te va durea și pe tine, acum nedându-ți seama.

| skumpic96 a răspuns:

Ii zici ca iti pare rau dar nu vrei sa mai aveti o relata iar daca iti cere explicatii ii zici ca ai problemele tale si ca nu vrei sa le spui, fii sincera chiar daca se va supara n-ai ce face