| kristina94 a întrebat:

Am o relatie cu un baiat, peste citeva zile implinim 6 luni.De ceva timp in urma am decis ambii ca in luna iunie vom face pauza, pentru ca o sa am de dat bacul si sa am timp sa ma pregatesc.Crede-ti ca e benefica asa tip de pauza?

Răspuns Câştigător
| justHISgirl a răspuns:

Atunci cind un baiat tine la tine si chiar vrea sa fie cu tine o pauza de o luna nu va afecta relatia voastra. daca pentru tine sunt importante examenele si ati decis impreuna asta, va fi tot bine.Bafta la BAC.vezi ca aceasta pauza sa dea roade

4 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pai depinde de el. Daca intr-adevar tine la tine si accepta aceasta pauza totul va fi ok! Dar Eu cred ca macar la telefon puteti vorbi!?

| lo a răspuns:

O pauza, nu cred ca este benefica relatiei, in general cuplurile care iau o pauza, nu se mai impaca.
Cred ca poti sa mergi cu relatia si studiatul in paralel, daca te organizezi destul de bine sa inveti.Intr-aradevar,nu o sa-i poti dedica tot timpul prieteneului tau, dar el te va intelege daca te iubeste.
Acum depinde ce planuri viitoare ai, daca ai timp si esti dispusa sa continui cu o relatie sau sa te dedici intr-u totul studiului.Gandeste-te bine.

| neutrino a răspuns:

Aud destul de des aceasta expresie: "Vom face o pauza" in relatia noastra. Nu stiu cum poti lua pauza in sentimentele pe care le nutresti sincer pentru cineva. Pauza poti lua de la serviciu, de la scoala etc, dar nu de la sentimente.