| canammaria7777777 a întrebat:

Am o relație cu un băiat, unul "dorit" daca as putea spune așa, și de alte fete.
El este genul de băiat care nu se uita după oricine, nu vorbește cu oricine și tot așa. Are pretenții la persoane.
In general nu mă consider o persoană urâtă dar nici Adriana Lima.
Anyways. Eu simt faptul că, vrea sa mă prostească fara că eu sa vad, dar din păcate eu observ chestia asta și nu prea mi pica bine.
Vrea să l cred cu ceea ce mi spune spre ex : nu o sa și bata joc, o sa fie langa mine când am nevoie, nu o sa vb și cu alte fete pe timpul relației și tot așa.
Am impresia că mi dă calde.
Și sincer, nu știu dacă sunt in stare sa l cred pentru că a făcut deja câteva gesturi care nu mă lasa sa l cred.
Habar nu am ce sa fac, ce să-i spun sau ce sa discut cu el în așa fel încât să înțeleg și eu ceea ce vrea de la mine, iar eu să înțeleg ce ar trebui să înțeleg. Chiar am nevoie de ajutor pentru că, nu m-am mai atașat de persoane până acum. Dau funda răspunsului care mă poate ajuta!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai deja dubii, cauta-ti altul!

| LoveSleep a răspuns:

Din ce scrii, probabil esti la liceu.

"Ma prosteste". Serios? Iti zice sa vii la el sa iti dea bomboane si te dezbraca de la usa? Asa te prosteste?

La cum scrii, nu pari atat de usor de prostit. Trebuie doar sa te comporti normal si sa fii tu si cand vine vorba de baieti.

Majoritatea baietilor de varsta ta vor sex. Daca nu vrei sa faci sex cu el, spune-i din prima si fa-l sa intrleaga ca daca asta vrea, isi pierde timpul.

Cat despre vorbit cu alte fete si alte lucruri, incearca sa intelegi ca sunteti inca mici. Sansele sa ramaneti impreuna pe termen lung, sunt spre 0.

Tot ce poti face la varsta ta e sa te bucuri de viata. Intelege ca lucrurile nu le poti controla. Vei fi cu tipi care vor vrea sex, care te vor insela, vei fi cu tipi prea cuminti care te vor plictisi, etc.

Incearca doar sa iti traiesti viata si lasa lucrurile sa se intample de la sine. Pentru ca oricum nu poti controla nimic.

Si cel mai important, nu face lucruri pentru baieti, pentru ca asa vor ei. De fiecare data cand faci ceva, trebuie sa o faci pentru tine mai ales.

Si relaxează-te. Totul va fi bine.

| Goete a răspuns:

Totul se deruleaza in interiorul tau, tu esti cea care nu te lasi sa fii fericita, care nu-si deschide aripile sa zboare pentru ca ii e frica ca va cadea.
O relatie trebuie sa aiba la baza increderea si la tine asta lipseste. Nu poti clădi pe ceva nesigur.
Daca intri in relatie, intra trup si suflet si daca nu, ramai afara. Tu intri dar nu lasi clanta de dinafara a usii, sa poti fugi daca nu-ti place. Nici fericita cu adevarat nu vei fii asa, si nici el nu va fi cel care ar fi daca ar vedea ca nu esti cu un picior afara - in caz ca te iubeste, ma refer. Asta tu trebuie sa stii, si daca simti ca nu, atunci nu intra in joc dar decide-te, intri sau nu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"El este genul de băiat care... " Asta este supozitia ta. Inca nu-l cunosti.

Chiar spune ca "nu o sa și bata joc, o sa fie langa mine când am nevoie, nu o sa vb și cu alte fete pe timpul relației "?
Lucrurile astea nu e nevoie sa fie spuse, se subinteleg.
Intr-adevar, da de gandit ca spune asa ceva.

"a făcut deja câteva gesturi care nu mă lasa sa l cred." Ce gesturi?

| Chillguy a răspuns:

Răspunsul corect la care îmi vei da fundă deși nu am nevoie este : Ți-o spun eu ca un tip lacom ce soarbe din priviri orice femeie care-mi îndeplinește standardele că noi bărbații suntem foarte parșivi și pentru a ne atinge scopurile putem deveni cei mai buni actori încât e greu să fim deconspirați. Sfatul meu pe care ți-l dau și pe care sper să nu-l uiți e că nu e nevoie să faci ceva pentru că trebuie. O vei face doar când îți dorești tu maxim și nu mai poți rezista. O vei face când vei avea suficientă încredere încât totul să fie in cadru relaxant și de neuitat, nu o presiune. Dacă e nevoie, te va aștepta câteva lui sau chiar ani. Dacă el e alesul, crede-mă că o va face... Joacă-te cu mintea lui : spune-i că abia după 1 an vei fi pregătită pentru asta și nici să nu se gândească că se va întâmpla mai devreme. În câteva zile o să observi cum se îndepărtează de tine dacă nu o face chiar instant. Dar dacă în schimb, îți spune că o să te aștepte oricât e nevoie, posibil să fie ceva frumos între voi. Fă ce îți spun și o să primești răspunsul la întrebările tale. Îți dă acest sfat un fost afemeiat