Eu zic ca pentru unii conteaza, te vede ca o fata folosita.Cum crezi ca s-ar fi simtit daca erai virgina, erai doar a lui neatinsa de nimeni?Mna cei care iubesc cu adevarat au puterea sa treaca peste, sa te consoleze, si sa ierte ce s-a intamplat.Depinde de persoana, eu i-as spune in locul tau, ca prezentul este important, ca nu l-ai inselat de cand esti cu el, deci nu are importanta trecutul.
Parerea mea este ca nu veti putea avea o viata impreuna, chiar daca va iubiti, mereu o sa iti reproseze trecutul, ceea ce o sa te faca sa te simti jenata. Sau chiar daca nu iti va mai spune, in el va fi mereu aceasta retinere.
Depinde de barbat, in general trecutul conteaza dintr-un oarecare orgoliu masculin, si intre baieti daca de ex: Eu am o prietena, si prietenul meu se culca cu ea, la inceput ma voi certa cu prietenul meu dar dupa 1 zi doua zile imi voi cere scuze si imi voi da seama ca nu el este devina ci fata pentru ca este "curva". Iar un alt baiat, cunostina de-a noastra ar fi cu acea fata dupa ce ma voi despartii de ea, el va stii de ce este instare si ca este o "curva", prin urmare va avea o oarecare retinere fata de ea.
Da! Pentru mine conteaza FOARTE MULT trecutul persoanei pe care o vreau alaturi. Nu vreau o "albinuta" langa mine.
Si normal ca, conteaza ce intrebare! 1 nici un barbat adevarat nu o sa stea cu una pe care o arata cu degetu tot orasu.un baiat cu caracter se respecta si nu o sa permita niciodata asta