| s0m3b0dy a întrebat:

Am o relatie cu un barbat care imi reproseaza mereu trecutul (avand un trecut mai "agitat" ca sa spun asa) si ca sa dau un exemplu: imi spune ca el nu va lua niciodata de nevasta pe una care a fost amanta lui X, pe care il cunoaste. Mie mi se pare cam imatur sa imi reproseze ca am facut nu stiu ce sau ca m-am culcat cu nu stiu cati inaintea lui. Chiar conteaza atat de mult trecutul? M-ar ajuta parerea altor barbati in special.

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Eu zic ca pentru unii conteaza, te vede ca o fata folosita.Cum crezi ca s-ar fi simtit daca erai virgina, erai doar a lui neatinsa de nimeni?happyMna cei care iubesc cu adevarat au puterea sa treaca peste, sa te consoleze, si sa ierte ce s-a intamplat.Depinde de persoana, eu i-as spune in locul tau, ca prezentul este important, ca nu l-ai inselat de cand esti cu el, deci nu are importanta trecutul.

4 răspunsuri:
| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Parerea mea este ca nu veti putea avea o viata impreuna, chiar daca va iubiti, mereu o sa iti reproseze trecutul, ceea ce o sa te faca sa te simti jenata. Sau chiar daca nu iti va mai spune, in el va fi mereu aceasta retinere.

Depinde de barbat, in general trecutul conteaza dintr-un oarecare orgoliu masculin, si intre baieti daca de ex: Eu am o prietena, si prietenul meu se culca cu ea, la inceput ma voi certa cu prietenul meu dar dupa 1 zi doua zile imi voi cere scuze si imi voi da seama ca nu el este devina ci fata pentru ca este "curva". Iar un alt baiat, cunostina de-a noastra ar fi cu acea fata dupa ce ma voi despartii de ea, el va stii de ce este instare si ca este o "curva", prin urmare va avea o oarecare retinere fata de ea.

| Neinteresantul a răspuns:

Da! Pentru mine conteaza FOARTE MULT trecutul persoanei pe care o vreau alaturi. Nu vreau o "albinuta" langa mine.

| xxs22 a răspuns:

Si normal ca, conteaza ce intrebare! 1 nici un barbat adevarat nu o sa stea cu una pe care o arata cu degetu tot orasu.un baiat cu caracter se respecta si nu o sa permita niciodata asta

| s0m3b0dy explică (pentru xxs22):

Dar nici nu e vorba de asa ceva in cazul meu. Plus ca suntem din orase diferite si avem doar cateva cunostinte comune, iar in prezent eu stau la el si prietenii lui nu ma cunosteau inainte.