| Ylinka a întrebat:

Am o relatie cu un om insurat, ne intelegem chiar bine am mers cu el si la Brasov zilele astea a fost totul bine, el se imparte ziua cu mine si noaptea cu sotia lui si copilul lui. In schimb de de 3 zile nu imi raspunde la telefon, nu inteleg de ce, pentru ca pana acu a fost totul bine, azi am pus-o pe prietena mea sa il sune sa-i spuna sa ma sune si el a zis da o sun acuma, dar in zadar. Stiu ca mult lume ma judeca si ca nu e frumos, dar fetele care au trecut prin asa ceva vreau si eu sfat..Va multumescsad

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Rolul tau, cel putin momentan, s-a terminat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A avea o relatie cu un barbat insurat nu e tocmai un lucru bun, dar eu nu am nici un drept sa te judec. Daca nu iti raspunde la telefon e mai bine sa il lasi un timp si vezi dupa aceea ce se mai intampla. Poate te va suna chiar el. Trebuie sa ai rabdare, lucrurile se pot schimba si..cine stie vei intalni pe cineva care nu are obligati. Sfatul meu e sa fi optimista, nu e singurul barbat din lumea asta. In plus daca i-a facut asta sotiei sale gandeste-te daca nu vei pati si u la fel, sa te insele cu alta. Succes!

| Foxyyyy a răspuns:

Nu e frumos sa te judece? Dar ma fata, ce faci tu e frumos? straight face Nu stiu cum de ai tupeul sa te mai si victimizezi.