Heiii.
Reciteste intrebarea ta. Ai mai sta cu un barbat care te bate si care iti zice in toate felurile? Sper ca nu. Deja sunt destule mariaje d-astea prin Romania.
Pune-i capat acestei relatii. NU esti proprietatea nimanui, cu atat mai putin a lui. NU te-a cumparat, ca sa poata face ce vrea cu tine. NU au ajuns femeile sa stearga barbatii pe jos cu ele.
Spune-i ca nu mai suporti sa fii bataia lui de joc si terminati cu tot ce a fost intre voi. Just do it!
Ai grija! :*
Adda
Eu cred ca i-ai dat prea multe sanse! Trebuie sa-ti iai inima in dinti si sa-l uiti.Cit timp te respecti pe tine nu-ti trebuie altcineva care te dispretuieste sau te jigneste.
Mie imi pare ca ar trebui sa-l dai balta.
Nu vei fi singura caci daca ai prieteni adevarati ei te vor sustine, si parintii la fel.
(Parerea mea, dar tu fa ce-ti spune inima)
Sper ca ti-am fost de ajutor cit de cit.Pa Pa
Aoleu cand am citit intrebarea ta m-am vazut pe mine sincer.
Relatia mea cu el este de 2 ani si ceva. La inceput vreo 3-4 luni a f indiferent si pe urma sa purtat frumos, iar acum da in mine si ma jigneste.
Parerea mea este ca trebuie sa vorbesti foarte serios cu el despre treaba asta si sa-i spui ca nu mai poti continua asa ceva in stilul asta.
Asa am procedat si eu da sper ca la tina sa nu reactioneze ca la mine [al meu mi-a spus ca se omoara si am cedat]
deci...gandeste-te foarte bine si vorbeste cu el spune-i ca tu nu ai de gand sa-ti amarasti zilele cu el. Baieti sunt milioane in lume. Tu sa ai grija
bafta!