Iti dai si tu seama.e baiat. poate vrea doar lucrul asta de la ea.Sau poate ca va imbarliga pe amandoua! Gandeste-te bine! cu dragostea nu te joci...Plus de asta daca te iubeste te astepta, nu se duce cu altele, ca nici tu te-ai dus la facultate sa il inseli. Dar trebuie sa o iei si pe partea cealalta. ca este baiat si are si el ca orice baiat nevoile lui.Incearca sa vorbesti cu el, sa lamuriti situatia! Te iubeste sau? oricum nu e in ordine daca fata aia doarme la el, si invers. inseamna ca nu sta cu ea doar pentru nevoi. ci e ceva mai serios. dar atunci de ce mai vorbeste cu tine? e ciudat.si ceva e la mijloc sigur. eu incerc sa ma pun in situatia ta.dar e greu.Ti-am spus vorbeste cu el nu sta asa ca nu rezolvi nimic.I-ati si tu o zi, 2 libere de la facultate si du-te la el fa cumva tot posibilul nu stiu.si vezi ce rezolvi. Bafta oricum:*:*:*
OMG fata mea trezeste-te la viata. Daca baiatul te iubea nu te insela! Daca o vrea pe alta, da-i papucii, doar nu mai ai de gand sa stai cu el dupa ce ti-a facut. Ti-a dovedit ca nu poate rezista fara sa se f**a, ca te inseala, ca nu tine la tine
Pai asta nu-i baiat! ori te iubeste pe tine ori nu! Si nu are cum sa vree sa faca sex cu mai multe! Eu zic sa-l parasesti, ca mai sunt si alti baietii pe lume!