Asemenea baiat nu te merita E un nesimtit Cumk poate sa mai spuna ca te iubeste, dupa ce te-a ranit cu atatea lucruri Cred ca mai bine te desparti de el Tu esti o fata prea buna pentru el, vei gasi pe cineva care sa stie sa te respeste, nu un badaran ca acesta
Bafta si ai grija de tine :*
Cata romanu pai e simplu il iubesti? atunci stai in continuare cu el nu il iubesti nu mai sta dar tinanad cont ca deja s-a jucat cu tine destul...adica mai chiar asa sa jure mereeeu
Buna!
e decizia ta dar eu as zice sa nu mai fi cu el. Daca te-ar iubi n ti-ar mai fi facut asta. Poti sa-i spui chestia asta. Daca a facut asta de atatea ori nu va avea nici un motiv sa nu o repete iar. Relaxeazate: mai sunt multi baieti, presupun ca si mai draguti(nu stiu daca si cum arata dar la inima sigur)
BAFTA!
{[(funda? )]}
Prietenul tau e gigolo.Pana acu am numarat vreo 10 prietene. Te-a mintit de 3 ori.Despartirea suna bine in cazul asta.
Lasa-l! Isi bate joc de tine! Uita-l! Tipul acesta de oameni e... Josnic! Face de ras intreaga specie umana. Uita-l, draga mea si dai cu virgula ^^!