Relatiile sunt dificile atata timp cat unul trage si celalalt asteapta.Probabil ca din punctul ei de vedere si tu gresesti, altfel nu s-ar mai comporta asa, sau pur si simplu acesta este felul ei de a fi.Banuiesc ca ai stiut de la inceput cum e si totusi ai acceptat-o atata timp.Dar daca ea s-a schimbat intre timp inseamna ca a intervenit monotonia, ceea ce nu suna prea bine.
Tu stii mai bine daca poti sa te detasezi de ea, daca vrei asta, sau daca vrei sa te complaci in situatia in care te afli.
Iar ca raspuns la intrebarea ta ar fi : Merita daca tu vrei sa merite.
Un om nu prea se schimba daca nu are motive serioase, insemni tu atat de mult pentru ea incat sa faca asta?
Ar trebui sa iti pui un semn de intrebare.Este vina ei ca reactioneaza asa, sau este vina ta ca nu pui picioru in prag, cum s-ar zice?
Sper sa alegi si cu sufletul dar si cu mintea! Sa gasesti echilibru.
Da-i un bobarnac in cap si zi'i sa se trezeasca la realitate. Spune'i ei ce ne'ai sous noua aici. Exact asa. Poate pricepe ceva si te apreciaza in loc sa te ia "de'a gata" cum se spune.
Imi pare rau de situatia ta.
Mult succes si sa ne spui si noua ce ai rezolvat dupa ce Vb cu ea.
Peace!
Intr-o femeie sa nu dai nici odata trebuie sa dai cu parul glumesc hm..frate ea face asa pentru ca tu ii permiti daca iti mai face asa fate ca-i scapi una din greseala sau zii ca mergeti undeva in vacanta dar sa te asiguri ca n-are bani la ea si sa iti faca faze de astea, ii zici du-te singura acasa si stai vreo o oara cam asa si ai sa vezi ca ea o sa vina la tine si n-o sa mai faca asa.
Impune-ti punctul de vedere! Spune-i cu frumosul ce te deranjaza la ea fara sa-ti fie,, frica''. Daca mu vei purta o discutie serioasa cu ea in care sa-i spui ce nu-ti place la ea, atuci ea se va comporta asa si de acum inainte iar relatia voastra va duce la despartire.
Din cate spui tu, are o fire impulsiva si nu prea cred ca vei ajunge la o intelegere cu ea deoarece o persoana care a fost toata viata incapatanata nu va putea fi schimbata asa usor.
Sper cate-am ajutat, funda?