| Sara2 a întrebat:

Am o relatie de 1 luna jumate, (o luna si 2 saptamani) el la inceput ma presa sa facem sex eu nu am vrut apoi a lasat-o balta si acum iar ma preseaza, a zis ca a intrebat nu stiu ce fata de la bar de la niste prieteni de el, si ca poate sa se duca la alta cat am de gand sa il tin asa, ma simt intr-un fel presata, i-am zis ca sa mai astepte macar 1 saptamana dar eu nu prea vreau, credeti ca e ok sa o fac cu el daca nu ma simt pregatita? nu stiu ce simt pentru el nu stiu daca tin la el, ce pot face? la insistentele lui ne-am cuplat sad (eu am 23 ani si el 29 ani)

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, e clar sa respectivul nu vrea decat o partida si dupa aia ''next''. Dar tu fa ce crezi si nu te lasa presata din cauza asta explica-i ca nu esti pregatita iar daca tine cu adevarat la tine si vrea ceva serios mai poate astepta.kiss

| Laimy a răspuns:

Daca relatie e de incredere, nu ai de ce s-a te temi.
Totul e din viata. Iar el vrea s-a te faca geloasa, ca s-a te decizi.
Si la anii tai e foarte normal s-a faci asta. Nu te teme, mergi inainte, daca nu ve-i face acum, ve-i face altadata, dar " ve-i face ".

| innulea a răspuns:

La sigur el te vrea numai p/u sex.
apoi sa te lase, el cred ca este un barbat nepregatit de relatii serioase, asaca mai bine zii sa se relaxeze nu trebuie sa te culci cu fiecare de rind. tongue bafta

| PuFuleTz_5685 a răspuns:

Nu consider ca e normal daca ai sa faci doar pentru ca sa nu te mai preseze mai peurma o sa-ti para rau si ai sa regreti si daca ai sa-i reprosezi ceva cindva o sa ajungeti sa va despartiti pentru ca nimeni nu-ti garanteaza ca daca ai sa o faci sex cu el atunci veti fi mereu impreuna.

| Bii26 a răspuns:

Daca nu te simti pregatita nu o fa! Nu te obliga nimeni! E clar ca acest baiat vrea doar sa faceti sex si dupa aceea te va parasi.Stiu cum sunt baietii si mai bine ii spui ca nu vrei! Daca te accepta asa, bine daca nu, e tot bine! Nu neaparat trebuie s-o faci! Lasa-l sa se roge de tine pana se plictiseste si nu o sa o mai faca.)>-

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie sa ajungi in pat daca nu te simti pregatita. Si nu cred ca ar trebui sa te lasi fortata, e un fel de viol. Pana la urma, mai bine rupeti relatia daca nu va impacati asupra acestui fapt.
In mare parte, barbatii au doua tipuri de relatii: unele in care primeaza sexul si, daca apar sentimentele pe parcurs bine, daca nu, iarasi bine. Si varianta a doua in care sunt rabdatori si lasa sentimentele sa se formeze, sa apara intimitatea si fac dragoste, nu sex. Partenerul tau isi doreste tipul 1 de relatie. Daca si tu vrei asta, e ok. Daca nu, nu.
Uite, la niste varste relativ echivalente (26 de ani) sotul meu a asteptat 6 luni si a fost absolut surprins ca am ajuns in pat la prima propunere foarte foarte voalata. SE lauda si acum ca m-a sedus extrem de repede. Dar sotul meu e un barbat bun si normal. Nu trateaza oamenii si pe el insusi ca pe niste obiecte sexuale. El stie ca sexul e mult mai bun daca exista dragoste.
Asadar, parerea mea este sa discutati serios: tu sa-i spui ca nu esti pregatita si ca vrei sa mai astepti. Daca el nu poate accepta aceasta asteptare, atunci e mai bine sa va despartiti si sa mearga fiecare pe drumul lui. Tu vei gasi un barbat care sa te astepte cat ai nevoie, el va gasi o femeie care sa ii impartaseasca parerile legat de relatii.

| imiplacemov a răspuns:

Doamne
ma uimiti pe cuv meu
nu o fa cu el straight face
daca te preseaza, foarte bine. desparte. te de el
nu mai fi o marioneta
daca ai chef sa fi fata cu care a stat sa faca sex, pentru ca dupa aia sa iti dea papucii. e alegerea ta

| monyk a răspuns:

Buna, nu o fa daca nu te simti pregatitita, sa nu iti para rau dupa aceea.MAi ales ca o luna jumate e o perioada scurta de timp si nu cred ca e cazul inca. Fa ceea ce simti, dar nu te lasa presata de el, spune-i ca nu esti pregatita si daca t eibueste, te asteapta pana cand vei dori tu.
MAi ales ca zici ca nu sti daca tii la el, nu o fa! Ai timp pentru.sex, mai asteapta.
DAca nu e in stare sa te astepte mai bine termina relatia cu el, ca mai sunt baieti care sunt capabili sa astepte o fata.

| RoxanaCher a răspuns:

Nu prea e bine! Inseamna ca e cu tine doar ca sa faceti! In niciun caz sa faci daca nu vrei! Mai bine te-ai desparti de el daca o sa continuie tot asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, tipul sufera de sindromul " I-o trag si fug!". Asta, plus ceea ce simti pentru el, nu poate avea decat o simpla rezolvare. Adica, spune-i ca poate are treaba, iar tu il retii. laughing Esti tanara si cu pofta de viata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti pui corpul la bataie pentru un ciumpalac. Daca vrea sex, poate rezolva problema pe centura. Daca vrea iubire si dragoste adevarata, trebuie sa tina cont si de ceea ce gandesti tu.

| anna01 a răspuns:

Dar grabit este domnul, pierde trenul? Zi-i drum bun! Ca vine altul! Asta-i cel mai urata santaj si prost condus.La insistentele lui va veti decupla, ca sexul nu e ca la tonomat, apesi pe buton si "cade"... sper!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. daca esti din iasi si el este andrei, colegul meu de camera, eu zic sa o faci... daca nu. nu! big grin

| atianin a răspuns:

Daca nu te simti pregatita si faci sex asa doar pentru ai face lui "hatarul" vei regreta cel mai probabil mai tarziu.
Daca el este asa de insistent si nu este dispus sa accepte faptul ca tu nu te simti pregatita psihic si iti bate apropouri de genul ca a pus alta ochii pe el atunci pune-l pe liber, da-i papucii doar nu sta cu tine doar ca sa vada cum e cu o fata virgina.
Asta e sfatul meu.

| IronHere a răspuns:

Ii spui ca nu poti sa faci acum.
Ii spui ca trebuie sa fi si tu pregatita si el.