Buna, draga mea parerea mea este ca parintii tai iti vor binele, daca este asa cum spui tu crezi ca vei avea o viata frumoasa si buna? Daca este genul ala de baiat stai linistita ca nu se va multumi numai cu tine.Acum tu faci ce vrei, dar parerea mea este sa eviti tipul asta de relatie, ai rabdare vei intalni persoana potrivita si totul va fi bine, atunci toata lumea va fi fericita.Bafta si incearca sa gandesti logic inainte de a face ceva.
Pai... le zici la prainti ca meri la o colega, meri la cumparaturi. le zici ca ii ziua unei colege iar u te intalnesti cu el...depinde de totul de u...numa sa faci totul in asa fel incat sa nusi dea seama...Si deschide ochi bine amu la inceput sa nu faci ceva si sa regreti mai traziu...ca nu e bine sa te combini cu vagabonzi... dar u il cunosti mai bine si presupun ca sty ce face si cefel de om e... cei drept daca te iubeste... o sa se schimbe...ai grija de tine :*
Vor afla pana la urma oricat de mult te'ai ascunde... vorbeste cu ei si fai sa te inteleaga... si in legatura cu el ai grija... e foarte probabil sa te iubeasca... asa ca eu va doresc mult succes si sa fiti fericiti
Sunt in aceeasi situatie eu si pr meu locuim in orse diferite si parintii mei nu sunt de acordcu aceasta reletie deci nu stiu asa ce el de cate ori are timp trece pe la mn si ne intalnim intrun loc mai retras pe unde nu prea trece lumea asta in special cand ai mei nu sunt acasa , asta nu e singura solutie poti sa le spui alor tai ca te intalnesti cu pr ta cea mai buna si il ei si pe el daca il iubesti si daca iesti sigura ca si el tine la tn nu are de ce sa renunti la el dar daca e golan te sfatuiesc sa ai grija
Sunt in aceeasi situatie eu si pr meu locuim in orse diferite si parintii mei nu sunt de acordcu aceasta reletie deci nu stiu asa ce el de cate ori are timp trece pe la mine si ne intalnim intr-un loc mai retras pe unde nu prea trece lumea asta in special cand ai mei nu sunt acasa, asta nu e singura solutie poti sa le spui alor tai ca te intalnesti cu pr ta cea mai buna si il ei si pe el daca il iubesti si daca esti sigura ca si el tine la tine nu are de ce sa renunti la el dar daca e golan te sfatuiesc sa ai grija
CVE12 întreabă: