anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie de 1 un si 3 luni. Ne iubim, totul este ok.
El este ultimul an la liceu, iar eu am terminat si am inceput sa lucrez undeva la birou, secretar-contabil. E foarte bine, ma descurc, imi place ceea ce fac.
Acum o saptamana am avut 2 zile de despartire [inainte sa incep,nici nu stia ca voi incepe,deci nu asta a fost motivul], pe motivul ca vrea sa fie singur(nu alta fata,nu plictiseala, etc).
Dupa 2 zile m-am trezit cu el la mine acasa ca sa ne impacam, sa nu imi spuna la tel.
Eu stau la vreo 10 km de oras. Momentan nu am carnet ca sa pot sa ma plimb in voie, voi da peste vreo 3-4 luni.
Oare daca ne vedem ceva de genul doar in week si rar in cursul saptamanii, o sa tina relatia? Ma tot gandesc la asta, mi-e teama.

Răspuns Câştigător
| Crisss22 a răspuns:

Eu zic ca daca cu adevarat va iubiti. o sa tina. dar macar sa va vedeti atunci. asta este bine ca au fost multe relatii care au tin de la departare. deci ar trebui sa va tina.

2 răspunsuri:
| andaioana123 a răspuns:

Eu am avut o relatie, si ne vedeam doar in weekend si nu a tinut. dupa 2 luni ne-am despartit. dar totusi, sunteti de mult timp impreuna! eu cred ca o sa tina! ideea e sa vorbiti mult la telefon, si sa comunicati cat mai mult posibil.

| maryb a răspuns:

Cheia este: comunicarea! Trebuie sa comunicati des, sa aveti incredere unul in celalalt si totul va fi ok. :*