| criscriztinutzzza a întrebat:

Am o relatie de 2 ani.cu un baiat pe care pur si simplu il iubesc enorm de mult..ma iubeste si el dea lungu timpului mia demonstrato de multe ori..insa a fost prima relatie pentru amandoi prima experienta tot..are 20 de ani..si in timpul relatiei mi-a spus ca el ma iubeste acum insa este imposibil sa fie cu mine forever.a spus ca nu se vede cu mine in vitor pentru ca nu stie cum este o alta fata cum gandeste o alta fata etc..la momentul ala am explodat de nervi..insa mia explicat k el nu ma va insela niciodata ca ma iubeste insa voi vedea ca treptat treptat ceva se va rupe..am continuat.ne certam ca toate cuplurile..mai mult eu greseam insa nu cu inselat sau prins cu alti baieti greseli micutze.insa ne certam f tare de la orice.in momentul de fata a pus punct.mi-a spus ca el a stiut ca va veni momentul asta si acum nu mai vrea sa fie k mine pentru ca s-a saturat k nu mai simte nk pentru mine si vrea o experienta noua iar daca isi va da seama se va intoarce la mn..sunt pur si simplu terminata plang nu dorm nu mananc..si nu pot accepta..ma intreb daca faceam totu perfect oare se ajungea aici.el mi-a spus ca oricum se ajungea mai bine acum dupa 2 ani decat in 5..insa stiu sigur k nu m-a inselat si sa comportat exceptional cu mine..insa km nu mai ma vrea nici cum vrea o experienta noua.ce as putea face.intotdeauna cand am gresit am insistat am plans mam milogit si ma iertat insa acum pur si simplu am facut tot ce pot si nu mai vrea.ce sa fac sa ma mai tin dupa el..sau sa-l las.el e genu de persoana care nu iasa decat cu partenera daca va fi cu alta eu sunt sigura ca nu va mai veni niciodata la minecrying si il sun sil cikalesc sa se vada cu mine insa mi-e greu sa-mi fie doar prieten.ce pot face

Răspuns Câştigător
| AlecutzaAle a răspuns:

Ar trebui sa iesiti cu prietenii ca sa fiti mai multi si sa te dai la el sa vezi cum reactioneaza sau ar trebui sa ai o conversatie face to face cu el si sa va spuneti tot ce nu va convine unul la altul

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu-l suna sa-l cicalesti lasa-l ca se va intoarce el de buna voie la tine cand isi va da seama ca te iubeste, el probabl vrea sa vada cum e si cu altele, lasa-l sa faca si asta pentru ca eu cred ca tot al tau va fi mai devreme sau mai tarziu

| AndreyG a răspuns:

Si tu cati ani ai? 13-14?
Lasa-l.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu o sa se schimbe cu nimic.Ii evident ca vrea experienta noua, si asa pana la 20 ani tebuia sa aiba vreo 3-4 prietene si el te-o avut doar pe tine, e normal sa mai vree si pe altele.Pana se casatoreste, oricine, fata/baiat ar trebui sa fie cu cel putin 10, parerea mea, sa vezi mai multe tipuri de baieti, nu primul venit primul luat, e cea mai mare porcarie asta. Fara suparare, esti prostuta.Intelege-l,lasal sa mearga cu altele,mergi cu alti,filtreaza, ai aventuri, distreaza-te, petrece timpu, pentru ca voi (fetele) in ultima vreme o luati cam pe aratura.Primu care va place imediat il si luati.Casatoria teoretic e ceva pe termen lung daca nu definitiv si se face pe cand termini cu tineretea adica pe la 28-30 ani nu trebuie luat ca pasul urmator dupa sex, pentru ca asta faceti voi in ultima vreme va luati la 19-20 ani pe la 21 aveti plod si la 22 divortati si ramaneti in floarea varstei si cu 2 dezavantaje, si divort la activ si cel mai rau un plod.In loc sa te bucuri ca,sincer, ai dat de unul normal, si sa inveti de la el, tu stai ca prostuta si plangi, nu mananci nu dormi etc.Invata de la el.Du-te umbla cu mai multi, filtreaza, ai aventuri, distreaza-te.Peste ani si ani o sa ai timp de relati serioase.Ma mir ca fiind prima o stat si 2 ani

| neutrino a răspuns:

El ti-a propus, tu ai acceptat si acum te tii ca scama de el. Eu totusi cred ca e o gluma proasta, pentru ca nu-mi pot imagina ca o fata poate gandi in halul acesta. Daca totusi este real ceea ce ne-ai spus, baiatul te-a lasat de mult, el vine la tine pentru sex. Nimic mai mult. Nu mai visa pentru ca nu e cazul. Nu mai plange, din cand in cand mai vine, atunci cand nu va avea cu cine...

| December a răspuns:

Pai sa-l lasi in pace. E posibil sa aiba deja pe altcineva si nu ti-a spus, sau pur si simplu s-a plictisit si nu stie ce vrea. Cand ti-a spus ca te iubeste dar i este imposibil sa fie cu tien forever, de fapt te pregatea pentru inevitabil. In momentul acela era deja in punctul in care vroia sa o rupa cu tine cat de curand. Nu a fost prea frumos din partea lui dar nu ai ce sa-i faci aici. Daca ti-a spus ca nu te mai vrea, e aiurea sa tot il suni si sa-l bati la capi. Mai bine in uiti, nu-l mai contactezi. Si o sa vezi ca nici el nu te va contacta. E doar o parere sigur. Eu am mai vazut un scenariu din asta odata la cineva si odata am facut si eu ceva asemanator, dar mai delicat si am avut si motiv intemeiat! Nu asa din senin.