anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie de 2 ani jumatate aproape si de 2 zile simt un constant sentiment de plictiseala.Nu e ca nu-l iubesc sau ca nu e o persoana minunata dar simt ca sunt plictisita si nu mai merg cu aceeasi ardoare si chef la el.Probabil de aceea ptc nu obisnuieste sa iasa deloc cu mine pe afara si m-am saturat sa am mereu aceeasi rutina.Ma simt ca un robot.El nu iasa deloc afara la o plimbare.
Nu vreau sa ne despartim, vreau sa ma ajutati sa rezolv treaba.Nu stiu cum.

9 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Dupa o perioarda in orice relatie intervine monotonia, ideea finala fiind daca voi va iubiti, respectati, intelegeti, sunteti pe aceeasi lungime de unda pentru a salva relatia. O relatie se salveaza cand ambii parteneri vor asta, cand se lucreaza in aceeasi directie.

Situatia ta se rezolva simplu, asta daca mai sunt de actualitate lucrurile enumerate mai sus, printr-o singura conversatie. O conversatie despre ce simti tu, ce ai vrea, de ce, si asa mai departe.
Poti fi si tu cea care initiaza mai multe iesiri, ceva nou in relatie, poate o vacanta, mai multe seri in doi petrecute altfel decat banalul film, poate cu ceva ce n-ai mai gatit( daca ai facut-o pana acum), poate cu o surpriza gen 2 bilete la o premiera de film, ceva picant adus nou in pat, o noua coafura etc.
Dar, pe primul loc: comunicare.

| RAY a răspuns:

Sex mai faceti?

| 2EXA a răspuns (pentru RAY):

Da. De ce?

| RAY a răspuns (pentru 2EXA):

Atunci e bine

| corbulalbrosu a răspuns:

Nimeni dintre noi nu are posibilitatea de a-l influenta si/sau de a-i explica ca pentru a mentine o relatie solida si sanatoasa, aceasta trebuie sa fie condimentata cu picanterii mai mult sau mai putin extravagante, activitate comuna cat mai intense si implicata, fiindca doar asa se poate evita instalarea monotoniei care genereaza rutina, starea care in general reprezinta intrarea in colaps sau chiar ''moarte clinica'' a oricarei relatii. Discuta cu el si pune-i in vedere perspectiva unei eventuale, probabile, posibile despartiri in cazul in care situatia existent nu se schimba.

| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa vorbiti si sa cadeti de comun acord in asa fel incat sa fie bine pentru ambi.
Facetiva un program pe care sa il urmati o perioada pana va obisnuiti si intelegeti ce vrea fiecare.La sfarsit de saptamana cand si asa nu faceti nimic iesiti in oras, in parc, la alergat, la un suc.Cand e frig sau sunteti obositi luati o serie de filme pe care sa le urmariti pe rand in zilele cand stati in casa etc.
Comunicarea face totul deoarece monotonia apare in orce cuplu.

| Sofer a răspuns:

Lămurește situația sa ieșiți amândoi mai des și rezolvați problema.

| Pool77 a răspuns:

Vorbeste cu el in p... mea.
De ce sunteti impreuna?

| hgcl a răspuns:

Pe naiba, monotonia intervine intr-e doi oameni fara imaginatie. Pentru binele tau, trage-i doua palme peste cap si explica-i ca ai chef sa mergi intr-un club sa dansezi cu el.