anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie de 2 ani jumatate, dar recent m-am indragostit de alt baiat care are prietena de vreo 2 saptamani. Ce sa fac? In seara in care ne-am cunoscut parea interesat,de atunci am mai vorbit,am ras mult, dar nu a batut nici un apropo. Cum imi dau seama ce anume vrea? H

Răspuns Câştigător
| Sarahara a răspuns:

Desparte-te de prietenul tau si da-ti un timp de gandire singura, sa te linistesti si sa poti vedea lucrurile mai clar. Daca cel de-al doilea baiat simte ceva pentru tine, cand va afla ca esti singura si cuminte, se va desparti si el si te va aborda. Daca nu, macar scapi dintr-o relatie cu un om pe care nu il iubesti suficient.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Simplu il saruti si afli cam ce vrea

| neutrino a răspuns:

Bate-i tu un apropo! Daca esti buna, nu cred ca s-ar da la o parte de la o partida de sex, chiar daca are prietena proaspata!

| sofisis a răspuns:

Pai, normal, frumos si corect ar fi in primulrand sa te desparti de actualul. E clar ca il tii de papagal.
Abia apoi poti sa incerci mai insistent sa te "bagi in seama" cu baiatul asta.Nu ai cum sa iti dai seama ce vrea daca nu iti spune sau nu iti arata concret.

| Zabbyel a răspuns:

Cum imi dau seama ce anume vrea?
happy cauta doar distractie.

| ZAsiral a răspuns:

Daca nu a batut nici un apropo inseamna ca nu vrea nimic si punct. este doar prietenos si sociabil.

| Area512 a răspuns:

Sa il lasi in pace si sa-ti vezi de "relatia" ta cu actualul..sau sa-i spui celui cu care esti de 2 ani jumate for *** sake ca te-ai indragostit de altu..altfel "relatia" ta va fi o gluma. Ciao

| anonim_4396 explică (pentru Area512):

Nu asa functioneaza, e de preferat sa-l raneasca pe asta cu care e decat sa se trezeasca singura. Mai intai vrea sa se asigure de intentiile celuilalt, niste mesaje, niste limbi, poate putin sex. Abia apoi, cand stie sigur ca are sanse sa ramana cu asta nou isi va da seama ca cel vechi este, in realitate, un nimic care nu face decat sa o raneasca si care nu o intelege. Si isi mai bate joc de amandoi o vreme, pana cand cel vechi spune sau face ceva nepotrivit si ea, deznadajduita si dezamagita, il va parasi, pentru ca toti barbatii sunt niste porci nesimtiti si isi va gasi alinarea in bratele celuilalt, cu care deja il insela pe asta vechi, jegul uman care nu e suficient de bun pentru ea. Dupa care, va incepe sa-l regrete pe jegul uman care parca nu era atat de rau si ar cam vrea sa se intoarca la el sau, cazul B, va realiza ca noul ei prieten nu e suficient de bun si ii va face si lui aceeasi faza. Dar, sa il paraseasca pe primul fara sa stie daca al doilea e dispus sa aiba o relatie cu ea e inacceptabil... Cum sa ramana fata singura, aberezi!?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cemai poveste laughing. ti s-a intamplat asa ceva sau ce? parca e mult prea "profund" ce ai spus tu acolo

Sunt un fin cunoscator al naturii umane, atata tot. Asta, combinata cu faptul ca sunt semizeu, imi ofera posibilitatea de a privi imaginea de ansamblu. Si va mai ofer si voua indicii si sfaturi, prefacandu-ma ca ati avea capacitatea sa intelegeti ceva din ele sau ca ati avea vreo sansa sa actionati impotriva propriei naturi de fiinte mici, limitate si slabe si chiar sa le urmati. E un joc pe care il joc cu mine insumi pentru ca inca nu am gasit niciunul printre voi care sa fie demn de asta.

Si da, mi s-a intamplat si mie. Nu asa dar ceva de genul, nici macar eu nu am fost scutit de soarta in privinta asta. Dar sunt recunoscator, am invatat o gramada de lucruri din experienta asta. Si profund sunt tot timpul dar doar in cazul fetelor. Mai sunt prosani si procoapse. Si prosex fara implicatii.

"ca sunt semizeu" sa inteleg ca daca mori nu invii a? laughing

Asa am inteles si eu, oricum, instructiunile de folosire a semizeilor nu sunt foarte clare.