| iAngel a întrebat:

Am o relatie de 2 luni cu o fata, o iubesc enorm de mult si nu mi-as vedea viata fara ea, vreau sa intreb cum as putea sa nu o "plictisesc" sau sa nu se "plictiseasca" de mine, nu este cazul caci ne iubim enorm de mult si ne simtim super bine cand suntem impreuna, dar multi prieteni(poate o fac din gelozie) imi spun "si ce crezi ca vei sta cu ea toata viata? va veti plictisi unul de altul" si mie mi-a intrat in cap chestia asta.

5 răspunsuri:
| xCarolina a răspuns:

Daca tineti cu adevaratul unul la celalalt, nu va veti "plictisi unul de altul".In relatie trebuie sa existe pasiune si un sentiment constant de afectiune.Depinde si de genul de fata care e ea, bauiesc ca stii asta.Arata-i ca tii la ea si incearca sa ii fi alaturi ori de cate ori are nevoie.Doveste-i ca o intelegi si nu o judeci indiferent de situatie. Fetele au nevoie de un astfel de sprijin de la persoana iubita.Surprinde-o mereu, incearca sa mai schimbi rutina.De exemplu, daca vineri seara mergeti la film, ce zici ca vinerea aceasta sa vedeti unul la tine? Arata-i ca iti pasa de ea, ascult-o cand vorbeste cu tine si fa-o mereu sa rada.

| DeeaMarry a răspuns:

Eu cred ca sunt doar gelosi.
Sigur ca sunt sanse sa ramaneti impreuna toata viata! Asta depinde doar de voi doi, de cat de mult va iubiti si de cat de bine stiti sa infruntati problemele ce vor aparea negresit, precum in orice relatie.
Desigur, dupa cativa ani nu va mai fi la fel, in sensul ca poate nu veti mai sta tot timpul unul in bratele celuilalt precum doi adolescenti, insa asta nu inseamna ca nu va mai iubiti.
De persoana iubita nu o sa te plictisesti niciodata!

| Pufffx a răspuns:

Nu ai spus si cati ani aveti, oricum vorbeste serios cu prietena ta spuni ca o iubesti si vrei sa aveti o relatie lunga.Nu te lua dupa gura lumi si prieteni ca multi sunt gelosi.Succes!

| Alexaaa1 a răspuns:

In primul rand sa o asculti si sa nu o faci geloasa sau chestii de genul asta.Clar asta nu, pentru ca atunci cand tu o vei face geloasa va incepe sa aiba dubii si nu o sa mai aiba incredere in tine si asa totul se duce de rapa! Ca sa nu va plictitsiti unul de altul...hmm faceti lucruri noi mai mereu happy lucruri nebunesti, pentru ca astea raman amintirilove struck. spre exemplu puteti sa mergeti seara gen pe la 11-12 noaptea in mijlocul unei intersectii si sa spargeti seminte; puteti sa mergeti sa asteptati pe plaja rasaritul(indicat vara).big grin.si te mai poti gandi si tu tongue sper sa te ajute:*

| anim3lov3r a răspuns:

Incearca sa ii arati cat de mult tii la ea:fii atent,dragut cu ea,ajut-o chiar si atunci cand nu iti cere asta (pentru ca probabil nu vrea sa te amestece si pe tine,tocmai pentru ca te iubeste),demonstreaza-i ca o iubesti,asculta si parerea ei, implic-o in planurile tale, planificati-va timpul impreuna. Poti sa ii faci cate o surpriza din cand in cand cu cate un cadou.Nu trebuie sa fie ceva scump, ci doar daruit din inima.O simpla floare ii poate aduce zambetul pe buze si o poate face fericita, sau o ciocolata.