| ggomule a întrebat:

Am o relatie de 2 luni si ea spune ca vrea sa facem sex insa cand o sa fie pregatita psihic. Totusi uneori imi spune ca vrea dar mai mult in gluma. Sa o astept pana imi va spune ca e pregatita?

9 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Cine stie cand va fi ea pregatita.
Sau poate o faci sa fie.
Nu e prea matura sa constientizeze ca abia dupa prima intimitate incepe relatia cu adevarat.
Poti sa intrebi una mai matura trecuta de 20 de ani si cu ceva experienta!

| sofisis a răspuns:

Pfff, ce pustan obsedat esti. Normal ca o astepti, altceva ce ai de facut? Sau daca sex e tot ce vrei de la ea, mai bine da-i papucii si las-o sa isi gaseasca un baiat care o apreciaza si care nu e atat de in calduri ca tine.

| alina2k18 a răspuns:

Cati ani are?
Puteti incerca petting, oralwinking masturbare reciproca, sunt ceva variantewinking nu tot sexul se rezuma doar la contact vaginalwinking

| HazelEyes77 a răspuns:

Asa se cuvine daca tii la ea intr adevar. Cand o sa se simta pregatita din toate punctele de vedere o sa aiba loc si evenimentul mult asteptat de tine.

| alina2k18 a răspuns (pentru HazelEyes77):

Si daca nu sunt compatibili ce facem?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi baietii vreti numai sex, sex, sex, sex, sex si sex.
Poate fata nu se simte pregatita pentru ca inca nu s-a obisnuit in totalitate cu tine si ii e rusine, asteapt-o. Sau poate e si virgina si cu atat mai justificabil faptul ca nu se simte pregatita sa intretina relatii sexuale cu tine. Si intrebarea ta de la sfarsit ce vrea sa spuna? Ceva de genul: sa o astept sau sa ma duc la alta? Faptul ca nu s-a lasat din prima spune multe despre ea. Ar putea fii o fata buna nu c****

| ROB3RT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sex si iar sex, iar daca sunteti inselate din cauza asta o dati in adevarate drame! laughing
Doar un singur raspuns a primit si el mai relevant, hai doua cu indulgenta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ții la ea și simți că se merită să o aștepți...e ok. Dacă nu, nu-ți bate joc de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai astepta tu trebuie sa spargi gheata 2 luni e cam mult, este pregatita dar inainte de asta trebuie sa fie foarte relaxata. Nu stai 2 minute cu ea, dureaza 2-3 ore pana o incalzesti, vrea sa spuna ca nu e pregatita in acel moment dar fi sigur ca este entuziasmata.