| Zumbalaarebeca a întrebat:

Am o relatie de 3 ani dar incet, incet vad ca totul se naruie el incepe sa fie tot mai distant si parca nu mai are nici un chef sa fie in preajma mea, eu ma gandeam ca poate are pe cineva sau s-a plictisit pur si simplu eu i-am reprosat ca e distant si asa mai departe dar el zice ca daca nu mai vreau sa fiu cu el sa imi caut pe altul nu mi se pare normal tot ceea ce face stiu ca daca ne despartim dupa maxim o saptamana se intoarce deci cred ca ma foloseste isi ia un timp liber poate umbla cu altele apoi se intoarce. VREAU sa mentionez ca de vreo 3 ori l-am prins cu niste lucruri ba cu mesaje in tel ba cu vorbit pe net, si cea mai grava sa intalnit cu o tipa si a recunoscut. el a vazut ca mereu l-am iertat as vrea sa pot sa renuntz fara sa mai imi pese dar e asa complicat parca mintea mea nu vrea sa conceapa cum ar fi fara el. miar prinde bine niste pareri si sfaturi.cum sa fac sa il uit oare rel asta mai are vreo sansa? am uitat sa mentionez ca de cate ori imi fac vreo schimbare de look el nu observa niciodata eu sunt cea care ii spun el nu isi da seama parca nu ma mai vede parca as fi o oarecare.

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

E prea sigur pe el. Ce as face eu? Nici n-as baga in seama treburile astea... e indiferent? perfect, ia de aici indiferenta! nu suna? f bine, ce, tu nu ai viata ta, prietenele tale? Cafenelele alea stau degeaba?happy Daca il mai prinzi cu "lucruri" din astea, ii spui calma ca s-a terminat si pleci. Si atunci o sa fie inceputul sfarsitului pentru el happy O sa ramana buimac pe moment, tu f calma, prietenoasa, ca si cum ai 1000 de barbati la coada, nu conteaza ca n-ai niciunul ( in cazul ala ar trebui sa-ti faci rost ). Daca te suna ii vorbesti ca oricarui amic, senina si sa pari ft ok si ft ocupata cu viata ta super importanta. Ai liber la iesit in oras cu cati vrei tu. Trebuie in tot timpul asta sa arati fabulos: rochii, tocuri, machiaje fancy tot tacamul. O sa CRAPE. laughing Iar tu o sa-l tot lasi la dospit, pana intr-o zi cand o sa zici "hai fie..." si in niciun caz sa nu o iei de la capat cu comportamentul obedient. Nu, tati, s-a impacat cu femeia de succes acum. laughing
Cu cat stie un barbat ca esti foarte ok si fara el, cu atat te vrea mai mult.

4 răspunsuri:
| blabla5532 a răspuns:

E clara treaba, la urmatoarea *despartire* fa bine si nu il mai ierta, stai macar o luna fara el si vezi cum e, daca te cauta, daca ii pare rau, deprimat etc, tu in timpul asta incearca sa-l uiti.

succes

| Zenithf a răspuns:

Pai, pentru el totul este confortabil, are o proasta care sta cu el orice ar face, cand doreste ceva exotic numai intinde mana, etc, etc. Vrei sa stai cu el pentru ca este mai rau singura, sau vrei sa stai cu cineva care iti ofera ceea ce ii dai si tu?
Termina relatia asta bolnava si cauta ceva mai bun in viata.
Domnul fie cu tine.

| Maria_8157 a răspuns:

Eu cred ca nici tu nu il mai iubesti asa de mult, dar te-ai obisnuit cu el. O sa vezi ca daca va despartiti o sa te dezobisnuiesti usor usor.Gandeste-te ca mai sunt baieti pe pamantu' asta, nu se termina luma la asta:*.

| CosminVladu a răspuns:

Buna! sfaturile mele sunt urmatoarele: (1) daca il iubesti cu adevarat si stii ca acest lucru este reciproc incearca sa-ti salvezi relatia cu mici modificari in comportamentul tau, fi si tu mai indiferenta la ce face el, atunci cand va intalniti acorda-i mai putina atentie si atunci vei vedea ca trezesti in el gena masculina, daca te iubeste atunci va fi bine... (2) daca consideri ca nu se poate salva nimic, ai si mentionat ca te-a inselat, atunci PARASESTE-L, e plina lumea de baieti care te pot respecta si iubi asa cum iti doresti... Bafta!