| Frogie a întrebat:

Am o relatie de 4 luni de zile.in tot timpul asta am ajuns sa-l iubesc mult.ar fi o problema... un prieten de`al lui nu este de acord cu noi...si se baga tot timpul... ex:daca ne sarutam de fata cu el.are tot timpul ceva de comentat...pe mine nu ma intereseaza parera lui... dar cateodata ne face sa ne certam...parerea voastra despre el...care e? thnx happy

Răspuns Câştigător
| samantha_5298 a răspuns:

Este invidios pe ce aveti voi nu lasa-ti asta sa va umbreasca relatia si fericirea! Intreaba-l care este problema lui cu adevarat, discuta cu el, iar apoi decideti amandoi ce este de facut.

8 răspunsuri:
| Frogie explică:

Tot timpul cand iesim cu el...sau anturaj...etc.

| Frogie explică:

Am uitat sa precizez k eu si el locuim impreuna...

| canarita a răspuns:

Eu zic ca ala este nef...

| Chocolate a răspuns:

Am impresia ca acest baiat e gelos si se pare ca... te placehappy, dar nu ii spune prietenului tau pentru a nu se isca ceva...sau poate nu te suporta deloc si vrea sa stea departe de tine desi nu e treaba sa...ar trebui sa vorbesti cu el sa vezi ce gandestehappy

| antonelk a răspuns:

Prietenul lui este invidios pe voi si pe relatia voastra pentru ca va intelegeti prea bine si poate ca ar vrea si el o relatie si nu are cu cine laughing) sfatul meu ar fi sa vb cu prietenul tau si sa vorbeasca cu acel baiat sa nu se mai bage in relatia voastra..bafta :*

| turtl3 a răspuns:

O fi gelos... mai bine nu va mai sarutati in fata lui ca sa evitati certurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate il iubeste si el pe prietenul tau.sau e invidios pe fericirea voastra. da tu zici tot timpul...sa inteleg ca el este mereu cu voi? fixati-va intalnirile fara el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa va intereseze prea mult parerea prietenilor vostrii. voi sti cum va simtiti impreuna, ce va place unu la celalalt si ce nu si nu cred ca ar trebui sa bagati de seama pentru toate comentariile altora. chiar ar trebui sa stati si sa vb unul cu celalat si sa vedeti ce este de facut atunci cand se creaza probleme de acest gen, asta e parerea mea si va urez bafta in continuare si la mai multi ani!