| bianka_8563 a întrebat:

Am o relatie de 6 lunii dar am ajuns sa ne certam in fiecare zi din nimic.Am avut si eu partea mea de vina ca nu credeam in el.Pe parcurs s-a saturat si imi ceruse sa ne despartim.Acum stau mereu cu frica ca orice ii voi zice se va supara pe mine si va cere sa ne despartimsad. Chestia e ca nu e zi sa nu ne certam din nimic.
Cearta vine si din vina lipsei de bani si distanta dintre noi 2.Eu(Bucuresti)-El(Chitila). Acum am impresia ca el regreta ca a cheltuit banii, dandu-i pe benzina ca sa ajunga la mine.
M-am gandit sa ma duc si eu pe la el.Normal ca nu ma va primii in casa lui, evita sa-i cunosc parintii.Asa ca vom sta prin parc ca de obicei.
Dar oare e bine ce fac? Tin la el, dar simt ca relatia asta merge pe o panta gresita si ajung sa regret multe alaturi de el. Un mic sfat va rogsadVa multumesc:*

p. s-De cele multe ori prefera sa se vada cu mine numai atunci cand nu sunt in perioada lunii.

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Problema ta cea mai mare sunt certurile din nimicuri, de unde stiu?

Pentru ca si eu ma certam zilnic, din nimicuri, iar asta a ajuns sa-mi termine incetul cu incetul relatia.

Iubitul meu, ca al tau, a decis sa ne despartim. Am stat despartiti 3 luni, apoi ne-am impacat.

Asta a fost un fel de pauza, deci pauza ajuta sa te gandesti ce vrei de la tine de la el, sa analizezi cu ce ai gresit, ce poti sa schimbi si ce nu. Si invers.

Pauza, sau vorbit foarte serios. Daca decizi intai sa porti o discutie ( in care poti sugera si Pauza, dar sa nu para o despartire. ), decizia va apartine doar voua. Discutati cu calm, analizati tot cap coada, aveti grija sa nu o dati in cearta.

4 răspunsuri:
| BigBang a răspuns:

Trebuie sa vorbesti neaparat cu el si sa va rezolvati problemele de cuplu, mai ales cele de comunicare.Alegi sa actionezi acum,sau poti irosi ani, in cele din urma, ajungand la despartire.

| Andriana_7122 a răspuns:

Salut Bianka.) am si eu o kestie si e khea totuna ca si a ta, distanta, ei putin si banii. dar noi nu regretam) Sa stii ca acum regreti dar peurma o sa treaca, va certati pentru ca ca sunteti saturai unul de altul incercati sa vb mai putin pe net sau pe mob, ajuta( din propia experienta stiu) faceti kit mai multe compromise si cedati, cedati, cedati... AMBII! Atunci va fi totul bine sinnu va trebui nici desparteala nici nimi... incercati sa va intelegeti si lasati ca timpul sa va arate care e kalea dreapta!

| Alexis_6755 a răspuns:

Incearca sa repari lucrurile sa vorbesti cu el ce e gresit in relatia voastra. Daca e sa nu mearga despartete si poate o sa gasesti alt baiat pe care sa il iubesti.

| stf a răspuns:

...draga bianka stai calma nu te mai agita pentru nimica gandeste-te ca sunt alti de o mie de ori mai buni ca el, nu e ultimul barbat de pe pamant...relax