Prietenii lui probabil ca stiuau de la el.Stii cum sunt baietii se lauda! Eu zic ca o relatie in care ai banuieli de genul si intamplari ca aceasta nu are cum sa mearga.Eu nu cred spusele iubitului tau, probabil te-a mintit sa nu te piarda. Timpul iti va arata adevarul, doar ca o sa te stresezi prea mult gandindu-te "ma insala sau nu?; ce s-a intamplat de fapt?"
Îţi faci griji degeaba. Astea-s chestii minore. Stai să dai de probleme adevărate peste câţiva ani, că presupun că n-ai mai mult de 16-17 ani.
Nu cred ca te-a inselat cu intentie. Probabil le-a povestit prietenilor de faza respectiva.
Da.
Si el ce a zis?
Baiat de baiat...paiii la prima vedere un pupat nu a omorat pe nimeni si cateodata valu te loveste si cazi la fuund... faza cu prieteni, e clar ca baiatu sa laudat la ei ce mozol eu tras la respectiva sa se stie ca e baza in el si dupa prieteni lui (mai idioti ca el) spun asta de fata cu tine (tipic smecherasi de cartier).Eu nu inteleg ceva, de ce te consumi? cand ai putea sa ai o discutie serioasa cu el si daca te minte ii faci cu mana din mers daca nu rezolvati problema si apoi :*:X relax
Spune-i ca te ai pupat si tu cu un baiat vezi cum reactioneaza, si daca face urat spune-i ca si tu ar fi trebuit sa faci la fel dar l ai iertat. oricum s ar intampla, ai grija sa i spui la sfarsit ca nu e adevarat... oricum nu te baza pe ce spun "prietenii"
Eu zic ca a trecut ceva timp de atunci si daca te-a inselat sau nu...acum oricum e prea tarziu sa mai faci ceva.Ai grija insa sa nu mai aiba posibile tentative...ar fi pacat dupa 9 luni.Pup!:*
KatiMe27 întreabă: