| Aimèeeee a întrebat:

Am o relatie de 9 luni. Am aflat acum ceva timp ca prietenul meu s-a pupat cu o fata ( asta cand aveam 4-5 luni). Mi-a zis atunci ca s-au intalnit intamplator ca intre amici si, culmea, s-au pupat din greseala. Dupa, mi-a spus ca nu ar mai fi pastrat legatura.
In fine, am trecut peste. Insa, ieri am fost cu el in parc si s-a intalnit cu niste prieteni de ai lui care au inceput sa faca "baza" spunandu-mi ca asa cuminte il cred? Si au zis de fata aia. De atunci ma gandesc, oare m-a inselat cu adevarat? Daca s-au intalnit intamplator atunci prietenii lui de unde stiau de ea?!

12 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Prietenii lui probabil ca stiuau de la el.Stii cum sunt baietii se lauda! Eu zic ca o relatie in care ai banuieli de genul si intamplari ca aceasta nu are cum sa mearga.Eu nu cred spusele iubitului tau, probabil te-a mintit sa nu te piarda. Timpul iti va arata adevarul, doar ca o sa te stresezi prea mult gandindu-te "ma insala sau nu?; ce s-a intamplat de fapt?"

| AikkoxD a răspuns:

Îţi faci griji degeaba. Astea-s chestii minore. Stai să dai de probleme adevărate peste câţiva ani, că presupun că n-ai mai mult de 16-17 ani.

| neutrino a răspuns:

El te place si pe tine, dar si pe ea si nu numai, dar sigur nu te-a inselat.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu cred ca te-a inselat cu intentie. Probabil le-a povestit prietenilor de faza respectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au facut misto cand era si el de fata?

| Aimèeeee explică (pentru anonim_4396):

Da.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Aimèeeee):

Si el ce a zis?

| MisFit20 a răspuns:

Glume de prost gust, nu le lua in serios, nu merita stii doar cum e lumea.

| suntZeu a răspuns:

Baiat de baiat...paiii la prima vedere un pupat nu a omorat pe nimeni si cateodata valu te loveste si cazi la fuund...laughing faza cu prieteni, e clar ca baiatu sa laudat la ei ce mozol eu tras la respectiva sa se stie ca e baza in el si dupa prieteni lui (mai idioti ca el) spun asta de fata cu tine (tipic smecherasi de cartier).Eu nu inteleg ceva, de ce te consumi? cand ai putea sa ai o discutie serioasa cu el si daca te minte ii faci cu mana din mers daca nu rezolvati problema si apoi :*:X relax

| miru20cmrecords a răspuns:

Cred ca glumeau deoarece era si el de fata.

| gorigoscop a răspuns:

Spune-i ca te ai pupat si tu cu un baiat laughing vezi cum reactioneaza, si daca face urat spune-i ca si tu ar fi trebuit sa faci la fel dar l ai iertat. oricum s ar intampla, ai grija sa i spui la sfarsit ca nu e adevarat... oricum nu te baza pe ce spun "prietenii"

| Dyaa18 a răspuns:

Eu zic ca a trecut ceva timp de atunci si daca te-a inselat sau nu...acum oricum e prea tarziu sa mai faci ceva.Ai grija insa sa nu mai aiba posibile tentative...ar fi pacat dupa 9 luni.Pup!:*