Prietenul tau din relatie nu te iubeste pe tine(Adica pe persoana ta), ci doar este atasat de investitia care a facut-o in relatie, sa te faca pe tine fericita. Nici nu se vede pe el un tip valoros.
Aia nu e o relatie functionala, lasã-l rapid ca pe deasupra e si cretin, auzi la el ca altii nu iti "inghit" atatea, asculta-ma bine ce-ti zic omul ala nu te iubeste, ca sa te iubeasca ar trebui sa va intelegeti de minune. Nu monotonie/nu plictiseala/certuri putine, sa nu ai nici o remuscare sau parere de "rau" daca-l lasi.
Pe lângă atașament probabil primește greu atenție din partea fetelor sau găsește fete să-l placă și de aia ține atât de ea
Da, dar tine de mentalitatea tipului Probabil isi imagineaza ca a gasit-o pe Eva. Oricum in ziua de azi se gasesc greu fete calumea, pentru ca majoritatea sunt luate deja
Eu crec e conștient că n-are ce trebuie acasă dar știe că nu poate mai mult sau nu e în stare să-și găsească altceva
Dacă simti ca nu îl mai iubesti nu sta cu el doar pentru cadouri și atentie; explic-am-i situația și cred ca va înțelege...dar gândește-te bine cum alegi
Spune-i ce simti. Nu-ti bate joc de el. Pune-te in locul lui cum te-ai simti.
Andrei5001737 întreabă: