| Marbella188 a întrebat:

Am o relaţie de doi ani si el face tot ca sa ma vada fericita, lasa de la el ft mult fiindca eu sunt incapatanata si cand gresesc tot el vine si face sa fie bine, mai avem si certuri cateodata, dar incercam sa trecem peste ele, chestia e ca mi spun si prietene ca e super ok si sa nu l las ca nu mai gasesc altul mai bun decat el, imi face si cadouri des e ft atent si dragut. Eu m-am cam plictisit de relatie si simt ca plac pe altcineva, un amic, am vb cu acel amic si nu stiu daca el ma place sau are pe cineva, ce credeti. Ce trebyie sa fac? Nu vreau sa mi para Rau sa l pierd pe el care e ok si imi spune des ca altul nu mi înghite atatea, sau sa l las. Ce sa fac? Plang pentru ca nu stiu ce e cu mine si ce simt, de ce ma simt asa.

8 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Cel mai bine ar fi să vorbești cu prietenul tău și să îi spui ce simți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenul tau din relatie nu te iubeste pe tine(Adica pe persoana ta), ci doar este atasat de investitia care a facut-o in relatie, sa te faca pe tine fericita. Nici nu se vede pe el un tip valoros.
Aia nu e o relatie functionala, lasã-l rapid ca pe deasupra e si cretin, auzi la el ca altii nu iti "inghit" atatea, asculta-ma bine ce-ti zic omul ala nu te iubeste, ca sa te iubeasca ar trebui sa va intelegeti de minune. Nu monotonie/nu plictiseala/certuri putine, sa nu ai nici o remuscare sau parere de "rau" daca-l lasi.

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe lângă atașament probabil primește greu atenție din partea fetelor sau găsește fete să-l placă și de aia ține atât de ea

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Da, dar tine de mentalitatea tipului Probabil isi imagineaza ca a gasit-o pe Eva. Oricum in ziua de azi se gasesc greu fete calumea, pentru ca majoritatea sunt luate deja laughing

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu crec e conștient că n-are ce trebuie acasă dar știe că nu poate mai mult sau nu e în stare să-și găsească altceva

| simplegirl2 a răspuns:

Dacă simti ca nu îl mai iubesti nu sta cu el doar pentru cadouri și atentie; explic-am-i situația și cred ca va înțelege...dar gândește-te bine cum alegi

| Marlene123 a răspuns:

Spune-i ce simti. Nu-ti bate joc de el. Pune-te in locul lui cum te-ai simti.

| Hshjrhdbshshdbs a răspuns:

Fă ceea ce simți!