| mitura a întrebat:

Am o relatie de lunga durata, de mai bine de 2 ani. Problema e ca inca il iubesc, nu la fel de mult ca la inceput dar simt ca nu pot sa stau fara el. Stiu ca o sa existe un sfarsit, pe care il si doresc dar as vrea si sa il evit. Nu stiu ce sa fac. Daca sa termin sau nu relatia, chiar daca nu suntem facuti unul pentru celalalt si eu stiu asta. Ce pot face? Traiesc cu aceasta senzatie de cateva luni.

Răspuns Câştigător
| Just4FunHD a răspuns:

E vorba de confort. Tu te simti bine ca ai pe cineva alaturi, pe umarul cui sa plangi si cine sa te asculte cand e nevoie.
Daca alegi sa ramai cu el, risti sa pierzi, poate, ceva mai bune.
Daca te desparti risti sa nu se mai intoarca la tine si sa suferi.
Tu sti cel mai bine ce vrei! Vorbeste cu el si vezi daca e de acord sa luati o pauza, fara niciun fel de obligatii. Sau daca ai inima rece si iti e frica de cum va reactiona, incearca si fara permisiunea lui. ai grija de tine si sa speram ca totul va fi bine

3 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

De ce te gindesti la asta? nu te mai gindi la aceste prostii, daca ati ajuns pana aici inseamna ca o sa mai dureze, ar fi bine sa nu te mai gindesti la asa ceva, incearca sa eviti aceasta situatie cati faci rau tie, viseaza doar la faptul ca o sa fie totul bine intre voi, il iubesti si te iubeste, asta e tot ce conteaza.Bafta

| kitty_2952 a răspuns:

A o pauza sa vezi cum este fara el, da sincer iti zic eu ca o sa oo duci lipsa mult si atunci iti vei da seama cat de mult il iubesti ca di eu am fost ceva de genu ca tine si am suferit mult si m-am impacat cu el ca simteam ca nu pot sa stau fara el asa se va intampla si cu tinewinking

| Mihai_3714 a răspuns:

In primul rand nu stiu cati ani ai si este complicat. Poate te-ai plictisit de el sau cine stie. Gandeste-te asa: crezi ca poti sa traiesti cu el toata viata? Daca nu, NU