| maria_5981 a întrebat:

Am o relatie de o luna si 2 saptamana si nu stiu ce sa fac...sa ma culk cu el? Specifik ca am varsta de 16 ani si 8 luni.Relatia e frumoasa, cu mici exceptii. Vreau cat mai multe pareri, va rog! Multumesc! Fundita!

Răspuns Câştigător
| ruginiz a răspuns:

Din moment ce intrebi, inca nu esti pregatita. o luna e putin. ai timp, nu e nicio graba, mai asteapta sa'l cunosti si tu putin. relatia e frumoasa cu mici exceptii? probleme exista in orice relatie, ca nu poate fi perfecta, dar numai tu stii cat de des scartaie unele treburi acolo. cel mai important: nu o face daca nu vrei, nu ceda sub insistentele nimanui si protejeaza-te. have a nice life

8 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Nu-ti fa planuri ce, cand si daca se va intampla. vei simti cand o sa fii pregatita.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Pana aici doua mari greseli! 1-il cunosti de prea putin timp si 2-esti minora si el va fi pedepsit daca va face sex cu tine, chiar daca tu nu mai esti virgina si esti de acord cu sexul! Oricum, este prea devreme pentru viata sexuala la tine!

| Karinna1 a răspuns:

Eu zis sa mai astepti sa-l cunosti mai bine. dupa o luna jumate nu poti cunoaste o persoana. mai asteapta nu moare nimeni daca nu te culci acum cu el. mai ales daca zici "cu mici exceptii". Cunoaste-l mai bine si dupa aceea poti trece la urmatorul pas. mai ales ca nu ai numai 16 ani happy

| LovelyBitch a răspuns:

Mai poti sa ai rabdare in legatura cu viata sexuala...esti prea tanara si iubitul tau va fi pedepsit...si ai rabdare sa il cunosti mai mult ca de nu poate el vrea doar sex

| hackey a răspuns:

O luna? Sunt altii care abia dupa cativa ani reusesc sa o faca.

| s3xy0girl20 a răspuns:

Pai daca u vrei da, dar nu cchiar aucm, e putin o luna mai asteapta si u cateva luni mai ales daca eti virgina cand vei fi preagtita fa-o si peste 2-3 luni daca vrei dar cel mai importnt e sa simti ca chaI VREI SA O FACI, SI SA TE PROTEJEZI!
sPER CA TE-AM AJUTAT:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te simti pregatita poti sa o faci.adica a deja aproape 17 ani alte fete nu asteapta nici pana la 14 ani. Dar tine cont sa o faci doar daca il iubesti si crezi ca relatia voastra este serioasa.

| Yoana a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa mai astepti daca chiar vrei sa o faci. cunoaste-l mai bine. ca ai timp si de astawinking bafta!