Buna, pai incearca totusi sa iti faci putin timp si pentru el, poate ca se simte singur, desi e de inteles, ar trebui sa te inteleaga, si eu desi stiam ca fostul meu iubit era la munca si nu ne puteam vedea foarte des, tot ma simteam oarecum singura si trista, vb cu el si spune-i ca nu se poate, dar profitati din plin de momentele petrecute impreuna, daca ai inceput sa tii la el, atunci nu te desparti de el...
Scoala nu e o problema, si eu ma vad cu iubita mea care e la scoala, dar o vad zilnic, cel putin sa o vad sa stau putin cu ea, cel mai bine e sa va vedeti de cate ori doriti, nu exista limite in numarul de vizite sau orele state impreuna,
Daca vroia sa ca despartiti era multumit de situatie sau vroia din ce in ce mai putin, ori el iti cere mai mult decat ii dai. Vorbeste cu el si gasiti o cale de mijloc, daca e dispus sa nu fie nici ca el nici ca tine, e de bine, daca se incapataneaza o sa ai mai multe probleme pe parcurs. Spui ca ti la el, atunci vorbeste cat mai deschis cu el.
Pai cred ca si el te place... si de aia vrea sa va vedeti mai des... ai putea sa lasi si tu o ora de la tu in timpu saptamani sa va vedeti mai des... nu crezi ca esti putin am rea cu el?
Daca el nu te poate intelege e mai bine sa o lasti balta...gaseste un baiat care sa te aprecieze cu adevarat:X succes:*