Inseamna ca ceva s-a intamplat si ca mai intai ar trebui sa vorbiti deschis si sa vezi ce are, daca s-a intamplat ceva sau doar are el o perioada mai naspa. Puteti sa mergeti si in alta marte nu doar la tine.Bafta
La mine e ecel mai ok si nu are nimic impotriva dar el nu mai vrea nikaieri sa iasa. Nu-; inteleg. ce ai putea sa ma sfatuiesti sa-i zic sau sa fac nu stiu cv orice
Ai putea sa-l intrebi direct de ce se comporta asa, daca tot nu vrea sa vina la tine atunci arata-i ca esti dispusa sa faci orice care ar putea sa indrepte lucrurile cum ar fi chestii minore care la inceputul relatiei va faceau sa va simtiti bine.Sa incerci sa-l surprinzi intr-un fel cu ceva care stii ca ii place si ii face placere.Sau pur si simplu pui cartile pe fata si ii explici cum te simti tu cand el e distant si se comporta ciudat.Bafta
Am incercat de multe ori sa vorbesc cu el serios insa el este un tip glumet si ia totu in gluma. Doar fatan fata e serios. Si am vrut sa merg la el acasa, dar nu este de acord pentru ca zice el daca merg seara la el nu are cina sa ma aduca asa ca ar prefera sa vina el la mine dar momentan nu vrea. nu-l inteleg nu stiu unde vrea sa ajung insa de despertire nu este vorba. Lam intrebat si mi-a zis ca doar eu sunt in viata lui si pe mine ma iubeste. insa nu inceteaza sa se comporte asa cu mine
Posibil sa se apropie sfarsitul relatiei...la mine cam asa a fost, acest comportament „ciudat"nu trebuie trecut cu vederea.
Ori tipul este mult prea comod si asteapta sa vi tu la el, daca a vazut ca merge si asa.
Draga Ioana,
Din putinul pe care l-ai scris, nu pot decat sa-ti spun sa stabilesti cu el o intalnire si sa vorbiti deschis. Sa il intrebi exact ce se intampla, ce probleme sunt de ati devenit distanti si ce rezolvari crede ca sunt la problemele voastre. Nu mai astepta. Afla ce se intampla. Singurul mod de a afla e sa vorbesti deschis si sincer cu el.
Sa ne spui ce ati facut. Eu iti doresc multa bafta!
Diana
Daca nu vrea, nu poti sa il obligi. Poti insa sa porti o discutie serioasa cu el, sa il intrebi daca te mai iubeste, si daca da, de ce nu vrea sa va vedeti, de ce e atat de distant. Crede-ma, prin comunicare se poate rezolva orice problema!