| Zorro a întrebat:

Am o relatie de un an de zile si stiu ca prietena nu ma iubeste dar tine fff mult la mine mi. a spus-o chiar ea si stiu asta.Eu pe ea o iubesc foarte mult si ea e si o fire mai rece stiu ca tine la mine dar nu stiu ce sa mai fac nu prea stiu sa fac diferenta pentru ea ce inseamna a iubi sau sa tina fff mult nici nu cred ca mi. a zis vreodata ca a iubit pe cineva. voi ce ziceti ce sa inteleg prin fff mult?

Răspuns Câştigător
| Bebelushaaː a răspuns:

Pe tine te inteleg.ca o iubesti, dar ea thinking ma intreb cum a stat/sta cu tine timp de 1 an fara sa te iubeasca? Mie mi se pare aiurea sa iti spuna ca tine "fff mult" la tine si atat, parerea mea.
Vorbeste cu ea si lamureste situatia, eventual spune-i ca tu o iubesti si daca sentimentul nu e reciproc. e pacat sad.
Bafta happy!

8 răspunsuri:
| ganton a răspuns:

Da-o dracul bai. Mai bine dormi in loc sa iesi cu ea.

| BomboanaCuCaramell a răspuns:

Pai... e mai bine decat nimic dar. sincer. pentru o relatie de un an nu krd ca e normal ca ea sa nu te iubeasca. poate ca ii e teama sa zica " te iubesc" dar dupa wn an as crede ca sar fi relaxatt pwttin. cel mai bine e sa vorbesti sincer si deschis cu ea. comunikarea e cea mai bwna solwtie intr'o relatie. asa ca imtreab'o ca sa stii sigur. but take care! sa nu fii ranit. app. dupa un an e tot "prietena ta" si nu "iubita"? sad

| BomboanaCuCaramell a răspuns:

Si bai nebunwle din coceni, ganton, las ca te pwne si pe tine una cu botu pe labe laughing

| brunetzika_6738 a răspuns:

@ganton nu fi asa rausad
poate ii este frica sa puna mult suflet in relatia asta pentru ca odata si odata va suferi sau poate ca ii este frica pentru ca crede ca tu nu tii destul de mult la eabig grin
arata-i ca o iubesti mult si ca ti la ea si crede-ma ca isi va da drumul. eu sincer o respect pentru ca nu spune un lucru daca nu il simte cu adevarat. poate ca pentru ea "te iubesc" e un cuvant mare pe care o sa il spuna doar atunci cand il va simti cu adevarat. bucurate ca nu este la si pustoaicele astea de 12, 13 ani care spun TE IUBESC din prima zi doar ca suna bineoh go on asa ca nu iti face grijibatting eyelashes daca ea spune ca tine fff mult la tine asa este!
succes in continuare:*
funda?big grinbatting eyelashes

| Kylexy a răspuns:

Iti este prietena nu iubita.laso cautati pe alta

| Zorro explică:

Nu stiu ce sa mai inteleg ca ea se preocupa pentru mine foarte mult, sufera ii si geloasa daca cumva vreau sa o fac geloasa imediat o fac si chiar ii dar nah nu inteleg cum ii chestia asta nu iubesti dar tin fff mult

| Zorro explică:

E iubita mea, o fi din cauza ca ea e mai inchisa de felul ei? de stiut stiu ca tine la mine ca nah nu se pune la nani pana nu vorbeste cu mine dimineata ea imi da trezirea si ma cauta toata ziua dar ma gandeam si eu ca dupa un an...am vb deschis cu ea si mi. a spus sincer dar mi. a spus ca ea nici nu stie sa fi iubit vreodata si ca nici nu stie exact ce inseamna sa iubesti chiar daca a mai avut prieteni

| ganton a răspuns:

Te pacaleste ma, auzi ca nu stie ce inseamna sa iubesti. Hai sa iti zic o chestie, spre deosebire de baieti care nu pot accepta o fata care nu le convine ca prietena, fetele pot. Da, gen pot sta cu unu doar ca ala e mereu disponibil, fata respectiva are cu cine iesi in caz de ceva & so on.

Daca sunteti de atata timp, mai e si "rece" e clar ca nu vrea sa fie intima cu tine, te tine doar de papitoi de iesit pana isi gaseste pe unu cu care vrea sa se si culce.

Serios omul meu, nu mai pune botu' la vrajeala in halu' asta. Ia sa vezi tu daca va despartiti si gaseste unu' care ii place ei cum imediat se dezbraca...

Zi-i sex sau ba. Altfel ajungi sa pierzi timpu cu ea, esti si abstintent, apoi va despartiti din nimic (poate chiar din cauza ca pe ea n-o mai intereseaza ca a vazut pe ala cu care vrea sa se culce) si pe urma e cu altu si afli ca cu ala s-a culcat dupa o luna. Tu o cresti si altu' o... ma intelegi?

Ah, si o CLARIFICARE: nu e nimic in neregula cu tine, n-ai tu ceva in minus fata de altcineva, doar ca pur si simplu ea nu vrea cu tine. Altele vor vrea. Da-i ultimatum, cum nici ea nu e obligata sa se culce cu tine daca nu "vrea" asa nici tu nu esti obligat s-o astepti daca vrei happy.