| JessicaLove a întrebat:

Am o relatie de un an si mi se pare putin ciudat ca prietenul meu nu a incercat niciodata ceva mai mult cu mine, gen sex laughing. Tot ce a facut a fost cate o mica mângâiere pe picior, nimic mai mult. Pana si cand stam in pat impreuna si de exemplu mi se ridica bluza putin o trage in jos si zice "ai grija ca răcești"laughing si asta mi se pare foarte ciudatlaughing nu e vorba ca ma deranjeaza, pentru ca oricum sunt virgina si nu am treaba. Dar toata lumea ramane putin "wow"cand aude ca dupa atâta timp nu s-a intamplat nimic si nici macar nu mi-a propuslaughing voi ce credeți?☺️

13 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu toate tipele emana o atractie suficient de puternica. Poate daca nu erai virgina, incerca mai mult, inca mai demult. Ii poti propune sa faceti Petting, daca chiar vrei sa simtti si altceva. Sau, il pui pe spate si il incaleci si te pozitionezi astfel incat sa te asezi cu vulva exact pe penisul lui si sa incepi sa te misti.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate este un bun crestin si isi doreste sa se pastreze virgin si pur pana la casatorie! Ce-i rau in asta?
Posibil sa vrea acelasi lucur si pentru tine!
Cat despre discutia subiectului despre sex, poate-i prea delicat sa fie discutat acum, cand sunteti doar prieteni. Poate doreste sa va cunoasteti mai bine si in viitor sa te ceara in casatorie iar dupa logodna, o sa fie timp destul de discutat si de sex si de altele.

| corbulalbrosu a răspuns:

Greu de caracterizat daca nu chiar imposibil sa comentezi comportamentul unei astfel de persoana care manifesta o grija de-a dreptul "parinteasca". Probabil ca are/traieste cu ideea/convingerea ca celor doi protagonisti dintr-un cuplu chiar daca sunt intr-o relatie de dragoste si iubire foarte solida, profunda/inaintata le este interzis cu desavarsire sa intretina orice manifestari cu tenta sexuala inainte de "dezlegarea" oferita de cununia religioasa oficiata de preot in fata altarului. Parerea mea. big grin

| mihai69 a răspuns:

Cred că e unul dintre ultimii dinozauri care mai cred (cu adevărat!) că virginitatea trebuie consumată numai în noaptea nunții.
Îți urez mult succes cu el!

| Emilian65 a răspuns:

Baiatul te iubeste mult si nu vrea sa se grabeasca sa faca sex cu tine.

| kandaraki a răspuns:

1) posibil sa fie si el virgin ca tine si e timid
2) stie ca tu esti virgina si nu doreste sa se grabeasca, sunteti minori ambii, la sigur.
3) e gay omul

| kavasaki99 a răspuns:

Sigur e virgin si el, daca sunteti aman 2 virgini e cam naspa la inceput el o sa se termine doar dacă il mângai puțin in zona intima

| Durassica22 a răspuns:

Stiu cum e laughing

| Cristyan_Doru_1984 a răspuns:

Of ori e timid ori nu ii se scoala si de aceea e asa se uda singur

| MalVal0 a răspuns:

Depinde daca tu chiar vrei sa se întâmple mai mult. da poate e putin mai timid, daca tot nu spune nimic poți sa dai tu idei. dar câți ani aveti? big grin

| cindarela a răspuns:

Eu cred ca el e un pic cam timid! Îl poți lua prin surprindere intr-o noapte labo Cina romantica acasă cu mâncarea făcută de tine preferată lui apoi îl faci să fie excitat si îi zici ca mergi pan la baie si când te întorci sa te întorci în sutien si bikini! Apoi îi poți zice
-Mie cald nu ai putea sa mi le dai tu joci (si începe jocul)
Așa a fost la sora mea! Mi-a povestit!
Sper să-ți meargă! Daca nu reușești încearcă altă soluție!

| lexiiblackbby a răspuns:

Daca el numai este virgin si sunteti de un an impreuna mai mult ca sigur te.a inselat.
Ori nu il atragi in felul ala
Ori e timid
Ori are pe alta cu care o face si din nou. nu il atragi
Acum nu stiu.
Tu stii mai bine ^^

| anonimaanonima92 a răspuns:

Buna mai mult ca sigur iubitul tau are probleme pe fond sexual. daca era un barbat adevarat putea sa o faca si gata cu tine..Crede ma am fost intr o situatie asemanatoare...sau are pe altcineva.dar mai mult ca sigur prima varianta.