Ok, am inteles situatia. Intr-adevăr, esti bagata intr-o relatie nu complicată, ci periculoasă. Omul invârte ceva (nu pot sa vb aiurea dar asta da de banuit). Daca nu avea nimic de ascuns, nu-l deranjai cand vorbea la tel.
Faza ca l-ai inselat, pentru ca el te inselase, ai facut o greseala. In astfel de situatii, nu mai stai cu el nici cat sta trenul in gara!
Odata ce ati facut asta, o sa o mai repetati si nu ajungeti nicaieri. Daca nu te simti iubita, respectata si in siguranta, esti obligata sa-ti faci bagajelul si sa pleci. Sa pleci cat mai departe de el, fara sa stie unde si cu cine esti.
In general, cine a facut puscarie, nu da doi bani pe principii. Omul stie ce-l asteapta, iar acolo invata chestii pe care nu le putem intelege noi, cei care respectam legea si principiile.
Asta as face eu. Tu stii mai bine.
O sa vina sa-ti spuna ca el a facut multe sacrificii pentru tine, ca te iubeste, ca tu esti cea care l-a schimbat... astea se numeste psihologie. Apoi, poate deveni agresiv. Ai grija ce faci si cum faci sa nu-ti iei si bataie.
In concluzie, nu este ceea ce cautai!
S-a expediat singur.
In alta tara.
Da, ii comunic ca i-am dedicat o intrebare pe TPU. Ha ha ha ha
Nu e introvertit, ascunde ceva. Dacă pentru tine singurătatea e mai urâtă decât să stai cu o scursură a societății, care are mare șanse să-ți fie viitor pește, n-am ce să zic, prostia se plătește. Singurătatea e foarte ok când nu te urăști . Fugi naibii de el și lucrează la persoana ta, învață să te respecți, să ai și tu niște standarde în viață. Mi-ar fi scârbă să stau cu un om ca el. Dacă a făcut pușcărie pentru viol, cum te simți să știi că pune mână pe tine? Mai bine aș muri mâncată de pisici decât să ajung în halul ăsta, sorry
Nu a facut puscarie pentru viol. A facut pentru altceva. Cand nu am vrut sa fac sex cu el m-a lasat in pace, nu m-a fortat niciodata.
Inainte sa ma cunoasca pe mine, a fost plecat din tara cu o prostituata care ii platea cazarea, mancarea, tot. S-a culcat cu aia.
E clar sanse mari ca sa vrea sa te bage la treaba ca asa va faceti si voi o familie bla bla bla.
Pai a zis ceva odata ce m-a enervat rau si l-am pocnit, moment in care m-a apucat de maini si m-a strans de mi-au ramas vanatai.
Ok, am inteles situatia. Intr-adevăr, esti bagata intr-o relatie nu complicată, ci periculoasă. Omul invârte ceva (nu pot sa vb aiurea dar asta da de banuit). Daca nu avea nimic de ascuns, nu-l deranjai cand vorbea la tel.
Faza ca l-ai inselat, pentru ca el te inselase, ai facut o greseala. In astfel de situatii, nu mai stai cu el nici cat sta trenul in gara!
Odata ce ati facut asta, o sa o mai repetati si nu ajungeti nicaieri. Daca nu te simti iubita, respectata si in siguranta, esti obligata sa-ti faci bagajelul si sa pleci. Sa pleci cat mai departe de el, fara sa stie unde si cu cine esti.
In general, cine a facut puscarie, nu da doi bani pe principii. Omul stie ce-l asteapta, iar acolo invata chestii pe care nu le putem intelege noi, cei care respectam legea si principiile.
Asta as face eu. Tu stii mai bine.
O sa vina sa-ti spuna ca el a facut multe sacrificii pentru tine, ca te iubeste, ca tu esti cea care l-a schimbat... astea se numeste psihologie. Apoi, poate deveni agresiv. Ai grija ce faci si cum faci sa nu-ti iei si bataie.
In concluzie, nu este ceea ce cautai!
In momentul de fata sunteti in Romania sau in alta tara?
Eu sunt in tara iar el e in strainatate. Mi-a zis sa vin cu el si n-am vrut, am ramas in tara.
Asta si hotarasem, numai ca singuratatea e al naibii de urata.
Si nesiguranța, incertitudinea si prostia sunt si mai urate.
Nesiguranta si incertitudinea sunt unul si acelasi lucru.
Știu,dar ma gândeam ca sinonimele te ajuta sa prinzi mai bine mesajul.
Am inteles mesajul.
La un moment dat nu mai voiam sa vorbesc cu el si i-am blocat numarul de telefon. Avea alt numar de pe care m-a sunat. Mi-a promis ceva ca sa ma intalnesc cu el apoi nu s-a tinut de promisiune.practic eu m-am intalnit cu el doar pentru ca aveam nevoie de niste informatii pe care nu mi le-a dat.
M-a sarutat prima oara inainte sa plece in tara.cand a ajuns in tara si-a cumparat masina si s-a dus cu un prieten dupa curve. A sunat o curva si cica nu le-ar fi convenit pretul. Nu stiu daca asta e adevarul sau m-a mintit. Eu asteptam sa ma sune intre timp. Trecusera 3 zile, apoi 4, apoi 5 iar el nu ma suna. Asa ca am inceput sa-l urasc. M-a sunat dupa 13 zile sa-mi spuna ca m-a sunat doar ca sa-mi spuna ca s-a intalnit cu maica-mea ca sa ia niste lucruri de-ale mele de la ea.
Mutubal întreabă: