| Sara2 a întrebat:

Am o relatie frumoasa, ne intelegem bine, dar nu ne potrivim la pat sad, am si eu o vina sunt timida nu prea il mangai nu stiu cum sa il iau, ma simt f prost, si mai e problema ca el numai cand aude de prezervativ deja ii piere chefu si daca incearca sa sil puna i se lasa automat, spune mereu ca nu il poate folosi, oare e un motiv de despartire? nu stiu cum sa il iau si ce sa fac sa nu se mai gandeasca la el, si ce pot face pentru a fi totul ok cu noi, sau e mai buna despartirea? sad

5 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Nu stie sa si-l puna sau. o are prea mica, de ce nu ar sta?
Personal imi pare ca nu se gandeste la tine.
Tu ce iti doresti:un barbat care sa termine repede sau unul care sa-i pese de tine si sa-si doreasca sa te faca fericita.pa

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Mie mai nou cand rulez prezervativu mi se face " otel " laughing ca m-am convins ca e mai bine asa happy

| Kry_9749 a răspuns:

Anticonceptionalewinking

| PrInTiShOrUl a răspuns:

Pai incearca si u sa nu mai fii timida! eu unul nu cred ca e motiv de despartire doar nu stai cu o persoana doar sa faci dragoste! si cu prezervativu eu cred ca trebuie sa foloseasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te simnti in largul tau inseamna ca sentimentele tale nu sunt destul de puternice si in legatura cu sexul trebuie saluati o hotarare impreuna