anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie ft frumoasa de 2 ani (avem 17 acum amandoi). Amandoi suntem la prima relatie si speram sa fie si ultima. Ne iubim foarte mult si ne este foarte greu unul fara celelalt. Desi poate ca inca suntem "copii prosti", noi ne dorim sa intemeiem o familie intr-o buna zii. Chiar nu as putea trai fara ea si nu pot concepe o zi fara ea, lumea mea se invarte in jurul ei si sunt sigur ca senimentele sunt reciproce. Nu stiu daca e exact o intrebare dar ce parere aveti?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O parere la fel de perfecta ca relatia voastra!
E normal sa sperati si sa va doriti sa ramaneti impreuna intrega viata,mai ales ca relatia voastra e una grozava si foarte greu de reusit!
Si,nu am nici un motiv sa ironizez, desi sunteti imaturi inca, impreuna va aveti maturiza mult mai repede decat ar face-o altii, care sunt singuri si nu le este cunoscut sentimentul de a pasi in doi!
Motiv pentru care va dau sanse, exista destule perechi care s-au cunoscut in primul an de liceu si au ajuns sa se tina de mana in parc si dupa pensionare...plini de amintiri si zambete si-o viata plina!
V-o doresc din tot sufletul!
happy

| corhaz a răspuns:

Altii sau cunoscut la 20 de ani au fost 4 ani impreuna tot asa vise si s-a spulberat fiecare i cu altcineva.nu te grabi gandind asa departe

| Phini a răspuns (pentru corhaz):

Unii isi gasesc perechea inca de la o varsta frageda, iar altii de la o varsta mai inaintata.
Sunt si unii care nu si-o gasesc deloc pentru ca gandesc prea mult si nu cauta big grin Sunt tineri, dale sperante, nu ii lovii asa de realitate.

| Iamnotme a răspuns:

Trăieşte prezentul!
Iubiţi-vă în continuare, şi vedeţi voi ce va fi happy

| Phini a răspuns:

Am o parere foarte ok in legatura cu voi, daca va simtiti bine unu cu celalat, nu ar trebui sa va faceti griji. Aici rezolvam problemele oamenilor, iar voi sunteti in regula, va doresc mult succes pe viitor! big grin

| claudia511 a răspuns:

Foarte dragut, dar sunteti copii si nu trebuie sa va amagiti si sa va hraniti cu vise. E o probabilitate scazuta ca voi sa fiti la facultate.Traieste ce ai, nu te mai gandi la viitor.

| msKat a răspuns:

Atunci nu e noci o problema. LA VITA E BELLA