| Sara2 a întrebat:

Am o relatie in prezent, regret ca am facut dragoste cu el plang in fiecare zi, nu stiu ce a fost in mintea mea, nu tin la el deloc nu fac pe victima dar a fost la insistentele lui, deoarece de cateva luni incoace mintea mea e la alt baiat care l-am cunoscut intr-un club prin cineva si de atunci sufar dupa el, am facut rost de id lui da nu intra niciodata pe mess, ce pot face sa il uit? ma apuca plansu si suferinta uneori, si mai ales cand ascult melodia pe care am dansat cu acel baiat in acea seara, ma trec fiorii, nu stiu cum sa ma despart nici de actualu, la halu in care insista sa facem sex am crezut ca atat vrea dar acum vad ca el vrea sa construim o relatie straight face

10 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă tu nu simţi nimic pentru cel cu care ai spus tu că ai făcut "dragoste", deşi dragostea asta presupune ca cei doi parteneri să se iubească unul pe altul. De ce nu îl cauţi pe invisible să vezi. Poate e plecată persoana respectivă. Te sfătuiesc să te desparţi de prietenul actual pentru că nu are sens, o relaţie fără sentimente, nu e relaţie. Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am timpit si nu mai inteleg. Iubesti pe unul si te culci cu altul.Asa o fi acum?

| ßέßέ a răspuns:

Pai in primul rand ai facut o mare prostie sa cedezi insistentelor lui de a face sex cu el daca tu nu doreai acest lucru.straight face Presupun ca erai virgina de te macina asa rau gandul asta...(scuze daca gresesc). In al doilea rand spuneai ca l'ai cunoscut pe baiatul acela in club prin cineva ...pai roaga'l pe acel cineva sa iti dea nr baiatului de telefon daca ai curaj bineinteles sa vb cu el.

| ßέßέ a răspuns:

Mda. Scuze am crezut ca esti mai mica:d. Bine, deci virgina nu esti, marisoara esti (la 23 ani? parca:d) dar tot nu inteleg de ce mai stai cu acest baiat cu care esti in prezent daca tu iubesti un altul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff, mai bine invata sa fumezi...
[ http://www.tpu.ro/......mi-e-sila/ ]

| Duhovnicul a răspuns:

Deci sa pricep si eu... Tu ai facut dragoste la insistentele lui? Tu nu ai avut nimic de spus? Ce draq, te-a obligat, te-a violat? Daca ai inceput sa ai deja sentimente pentru celalalt baiat ar fi trebuit sa NU te culci cu actualul si sa duceti relatia la next level, ci sa va despartiti tu sa te duci sa dansezi cu cel de care iti place si pe el sa il lasi liber sa isi caute pe alta nu sa il tii pe post de fraier. Ti-ai facut-o cu mana ta, ai umblat si cu altul in timp ce erai cu actualul si acum te plangi ca actualul a facut presiuni asupra ta sa te culci cu el si culmea tot el e de vina ca vrea relatie serioasa in loc sa te arunce ca pe un mar stricat dupa ce ai facut sex cu el. Chiar nu inteleg femeile... ma reprofilez pe barbati laughing
P. S. : Sper ca ai folosit protectie.

| GdX a răspuns:

Oare de ce nu ma mira povestea ta? aaa stiu...pentru ca asa sunteti voi fetele va lasati usor influentate, asa iti trebuie. Puteti sa ma judecati, sa ma criticati dar asa e, nu te pune nimeni sa faci ceva fortati ca e viata ta. Daca nu gandesti de doua ori inainte asta e. Bafta.

| Razvan a răspuns:

Ce mai conteaza acum trecutul? Ai facut-o, asta e.Stii ce e etic? Sa ai destul curaj sa o rupi cu actualul daca nu iti mai convine relatia.Stii cum se zice:odata ce ai facut-o o data, o vei face mereu. E normal ca dupa prima oara sa mai urmeze si alte dati. E normal ca el sa vrea o relatie. Dar daca sentimentul nu e reciproc, degeaba. Dragoste cu sila nu se poate.Renunta si la el dar si la frumosul din club. El o himera.De unde stii ca nu e cuplat? Poate te va dezamagi si el.Asa ca ramai singura si nu mima relatia perfecta doar de dragul actualului.Cand nu merge ceva se vede ca e fortatwinking

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"am crezut ca atat vrea dar acum vad ca el vrea sa construim o relatie" - Deci să mor de nu-i înţeleg pe cei care se forţează să devină homosexuali.
Cele ca tine strică "firma".
Pe de o parte vă plângeţi că doar sex vor bărbaţii de la voi dar tu eşti nemulţumită că el vrea să continuaţi relaţia, în tot acest timp gândul tău fiind în cu totul şi cu totul altă parte.
După una ca tine, orice om sănătos la cap ajunge misogin şi pe bună dreptate!
E în codul vostru genetic al femeilor să vă victimizaţi. Şi apoi mai aveţi şi tupeul să vă miraţi de ce li se rupe bărbaţilor de voi!

| dichi a răspuns:

Pune-ti gandurile in aplicare si fii responsabila!