"...chiar dacă au existat ceruri sau gelozii, pentru ca e normal intr-o relatie așa ceva..."
NU, NU este nromal sa ai certuri si gelozii intr-o relatie de dragoste!
"....noi nu ne-am văzut niciodată"
DEci aveti o relatie fake, de plcitiseala, ireala, doar de povestit si flirtat!
Relatia asta nu este o relatie normala si nici reala, fiindca este online unde fiecare pretinde sa fie ce vrea el, sa spuna cea rae chef si sa minta cat cuprinde. Asemenea relatii nu sunt reala si nu vor rezista niciodat, fiindca nu sunt bazate pe sinceritate si nu va cunoasteti inca pe real.
Salut!
Iti faci vise in cap.
3 ani fara sa va vedeti este un timp prea indelungat.Nu mai investi timp si sentimente in ceva fara viitor.Mai sunt fete pe lume.
Da, scoala este importanta.Dar si viata ta, sa nu cheltui aiurea.
Vedeti-va macar in contextul doar sa va plimbati, sa iesiti la un suc.E chiar asa departe? Cati ani aveti?
Tu nu ai avut niciodata o relatie! O relatie este atunci cand un barbat si o femeie se întalnesc fizic! Tu ai avut maxim un amic online, atât! Si motivul pentru care fata nu te mai vrea, este ca cel mai probabil si-a gasit un partener in viata reala si concersatiile cu tine îi pun în pericol relatia amoroasa din lumea reala.
Pauza intr-o relatie nu exista! Prost sa fii sa crezi asa ceva. Tot ce ti-a spus a fost un mod frumos de "nu mai vreau sa fiu cu tine" Avand in vedere ca voi nu v ati vazut niciodata in 3 luni sau 3 ani ca nu ai specificat de cat timp sunteti impreuna pentru ea era o pierdere de timp! Nu vreau sa iei in nume de rau ce iti zic dar cel mai bine e sa renunti si sa iti gasesti pe cineva care sta aproape de tine.Cat despre parinti, cand iubesti cu adevarat nu asculti de parinti, prieteni etc fiindca nu cu parintii, prietenii iti intemeiezi o familie. Asa am fost si eu cu parinti stricti dar nu m-am luat dupa ei, si sunt intr o relatie foarte frumoasa si fericita