Pai depinde ce obstacole sunt intre voi... scoala, serviciu, parinti. Si eu am o relatie la distanta. Tot din Mures el, iar eu din Valcea, dar cat de cat reusim, sau incercam. facem tot posibilul sa fim impreuna.Da-ne mai multe detalii despre relatia voastra si poate incercam sa ne spunem parerea sau eventual sa iti oferim un sfat
Multumesc pentru fundita, dar nu consider ca te-am ajutat cu nimic.Nu pentru asta am raspuns dar daca tu asa consideri e alegerea ta. Merci inca odata
Ms
Buna.Si eu pot sa spun ca am o relatie la distanta.El e din Galati, eu din Cluj.Noi ne intalnim destul de rar insa speram ca la anul sa ne mutam impreuna.E chiar greu cu distanta insa incercati sa faceti cu schimbul.Mergi tu intr-un weekend, vine ea in celalalt, asta daca situatia financiara este favorabila. Cati ani aveti fiecare dintre voi? De ce nu incercati sa va mutati impreuna?
Sincer esti un prost... draq nu as vrea o relatie la distanta nici sa ma platesti, si ca sa o vezi mai des trebuie sa te duci ori u in Tg-Mures la Bucuresti ori ea la tine in Tg-Mures...
In timpul liber sa te duci la ia cateva zile sau invers ok acum depinde de ce varsta aveti, imi dai pliz funda? eu chiar o vreau
Depinde de ani. si de mai multe. si eu am o relatie de aproape 2 ani facem peste 4 luni. el e din Ialomita iar eu din Bucuresti. are 16 ani iar eu 13 stiu. face tot posibilul sa vina la mine. parintii mei il cunosc. la fel si ai lui ma cunosc. vine la mine. mai ales in vacante adica e ok. depinde de situatia voastra darr nu va despartiti din cauza asta sentimentele sunt mult mai puternice decat distanta:* success
Stabileste un punct de intalnire...si inca ceva. iubirea nu are distanta.importante is sentimentele
P.S: nu-mi da mie funda.nu is disperat dupa astea
Tudoseee întreabă:
anonim_4396 întreabă: