| Bebel Ciufulit a întrebat:

Am o relatie serioasa dar de la un timp iubitul meu a fost foarte ocupat si stresat si nu ne-am mai vazut atat de des.Cand vb la tel, tipa la mine si daca are nervi se razbuna pe mine inchizandu`mi telefonul.Eu de obicei tac si trec cu vederea, dar astazi am clacat. M`am cam certat cu el si i-am spus ca daca o singura data imi mai inchide telefonul in nas, inchis ramane. A acceptat. Ce vreau eu sa va spun e ca din cauza programului incarcat pe care il are perioada asta, venea la mine cand putea, se culca cu mine[fara prea mult preludiu, fara vorbe frumoase ce inainte mi le spunea, fara ca apoi sa ramana cu mine toata noaptea] iar apoi pleca acasa spunandu`mi ca este obosit iar maine va fi o zi greastraight face. Eu ma simt folosita. i-am spus si lui tot ceea ce simt [ca nu ma simt iubita in pat, ca s`a schimbat si nu mai e ca la inceput]. pur si simplu cand sunt cu el si vrea sa facem sex[pentru ca dragoste nu ii mai pot spune], stau si ma uit pe pereti pentru ca nu simt nimic special, nu mai sunt atat de atrasa de el si nu ma mai simt ca pe vremuri[atragatoare, frumoasa, sexy, iubita etc] si mi-a spus ca este doar o perioada mai grea din viata lui si ca ma insel, nu s`a schimbat deloc. Dar eu nu simt asta, din contrasad. Ce as putea face in legatura cu situatia asta? O pauza nu am curaj sa fac pentru ca el ma iubeste[cred eu] si daca as lua o pauza.ar fi definitiva si nu vreau sa sufar nici eu, nici el.sadCe sa fac cu relatia asta si cu el? Ce sa fac ca sa ma simt atragatoare? Poate ca v-am plictisit dar chiar nu am cui sa ii povestesc lucrurile astea.Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| NoNameToday a răspuns:

Draga BC, faptul ca nu mai esti atrasa de partenerul tau este un semn clar ca nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Oricat de multe amintiri frumoase aveti impreuna, nu poti trai in prezent din trecut. Daca nu mai esti atrasa de el, este un semn clar ca ar trebui sa va despartiti si sa fii fericita alaturi de cine iti doresti tu. Nu poti sa traiesti alaturi de cineva din mila. Fericirea si implinirea personala trebuie sa fie pe primul loc. Asa ca nu mai sta prea mult pe ganduri, pune piciorul in prag si traieste-ti viata asa cum simti si cum vrei.
Iar daca nu vrei sa te desparti de el [din mila, iubire etc] poate ca ar trebui sa astepti sa vezi daca trece aceasta perioada si daca se schimba. Dar daca continua in felul asta cel mai bine ar fi sa te desparti de el.

13 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Atunci de ce mai stai cu el? daca tu te simpi plitisita.
Eu inlocul tau as pleca spunadu-i... "eu plec nu pot sa mai stau fara sa mi dai atentie, fara sa ma placi, fara sa ma iubesti... daca ai fi avut acum o familie ce ai face? ai pune pe primul loc serviciul?"

O mai spun incaodata, eu in locul tau as renunta.

| danielagoldica a răspuns:

Nu te mai iubeste si s-ar parea ca are pe altcineva! Dupa o zi obositoare persoana iubita e singura care te destinde si iti incarca bateriile pentru a doua zi! Ar trebui sa renunti!

| Dan a răspuns:

BC, iti dau un sfat, incearca sa vorbesti cu el intr-o zi, il intrebei daca te mai doreste si sa ii pui cateva conditii atunci cand este el este plecat. Tu decizi cum vrei sa fie! :) Vezi si aici : http://clubulprietenilor.wordpress.com/

| katala a răspuns:

O relatie se bazeaza si pe intelegerea pe care i-o acorzi celuilalt. Incearca sa-l intelegi, poate o sa vina timpul cand si tu vei avea nevoie de intelegere! Incercati sa estimati cat mai dureaza perioada grea prin care trece el, si vezi daca mai poti sa ai rabdare cu el pana atunci. Poate ca merita!
Nu inseamna ca nu mai esti atragatoare; omul o fi chiar obosit; si cand esti OBOSIT, chiar nu esti in stare de nimic.
Mult noroc!

| meedanyy a răspuns:

Trebuie sa discutati si sa dati cartile pe fata

| Zenithf a răspuns:

Vezi ca el s-a insurat cu meseria. sad
Ce are acum? Poate are niste examene, dar ce va fi dupa examene?
Daca nu are timp pentru tine acum, gandeste-te ca nu va avea nici mai tarziu, poate ca atunci va fi chiar prea tarziu, de aceea, fa ceea ce trebuie acum. Adica, fie iti acorda ceea ce meriti, fie...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Si ce treaba ai tu cu perioada lui?
baga-ti si tu pl in perioada lui stresata, si da-i papucii!

| Lexy ♥ a răspuns:

Ciudat aceleasi lucruri le-am patit si eu straight face tot la fel ma simteam si eu, iar el facea la fel ca iubitul taustraight face (chiar nu imi vine a crede) la mine toate astea sau intamplat pana intr-o zi cand mi-a spus ca nu mai vrea sa mai stam impreuna sa nu il mai caut si asa am facut nu l-am mai cautat dar dupa nici 2 zile ma tot cauta el straight face tot asa rece imi vorbea, ma suna de 5 ori pe zi dar nu vroia sa ne impacamstraight face pana intr-o zi cand i-am spus: daca mai vrei sa fie ceva intre noi spune-mi acum daca nu fiecare isi vede de viata lui.Si mi-a spus ca nu mai vrea si ca daca e sa ramanem amici, si i-am spus ca nu ma intereseaza asa ceva si adiowinking Bineinteles ca nu se asteptawinking dupa 20 de minute ma suna, si imi spune ca vrea sa ramanem asa cum am fost zilele astea mai reci unul fata de altul si poate intre timp ne dam seama care unde a gresit, dupa care mai stam de vorba.Am zis ok. Mi-a spus ca nu il intereseaza nimeni si nu are de gand sa isi caute pe altcineva. Vreau sa iti spun ca acum merge mai bine ca inainte chiar am ramas surprinsa, ma suna in fiecare zi vorbim, totul e ok ne mai si intalnim dar fara pupaturi imbratisari, eu una chiar ma simt mult mai bine ca inaintehappy Pentru ca se poarta altfel, e mai atent cu mine, bine ca si eu m-am mai schimbat am incercat sa nu mai fiu aceeasi pe care o stiawinking { e un fel de jocwinking }In legatura cu tine nu stiu ce sa iti spun decat sa vorbesti cu el, sau sa lasi putin timp sa treaca si sa vezi cum se comporta, iar intr timp sa te mai ocupi si de tine.Nici eu nu am stiut ce are, si ce sa fac sad (daca vrei sa vorbim imi poti da msj) Bafta :*

| alexoprondrina a răspuns:

Dragele mele, fiti egoiste!
Cand el face ce face, se gandeste la tine? NU!
Tu de ce sa suferi pentru 2. Lasa-l si sufera o perioada... apoi esti LIBERAAA sa faci absolut CE VREI, CU CINVE VREI, CAND VREI!
Nu-i minunat!
Fiti egoiste fetelorr!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca esti asa din cauza lui big grin el este singurul vinovat. parca refuza sa stea cu tine.

| papushoi a răspuns:

Te inteleg sunt in aceiasi situatie cuvantul folosita spune multe... si eu ma simt asa. parerea mea este sa incerci sa vorbeti cu el pe un ton dulce iar daca el urla tu continua sa vorbesti cu calm... apoi o sa vezi cea vrea de la tine. poate chair este un period greu pentru el nu neaparat trebuie sa va despartiti! sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu pupici!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat