Vrei sa lasi cioara din mana pentru vrabia de pe gard... Vrabia o sa zboare, tu o sa ramai singura si atunci sa vezi necaz! De ce draga mea, vrei sa-ti bati cuie-n talpi singura? De 2 ani de zile,baiatul cu care esti nu te-a nemultumit cu nimic, a stat langa tine, ti-a demonstrat ca te iubeste.Ai vazut unul care ti-a placut si,gata,alergi dupa el? Multi iti vor place, sa stii, foarte multi.De fiecare data vei arunca ceea ce ai pentru ceva ce-ti inchipui ca ar putea fi mai bun? Tu decizi, oricum.Dar, fa-o in asa fel incat sa nu plangi la urma.Mult noroc1
Bună.
Tu nu-l iubeşti pe actualul.Stai cu el datorită obişnuinţei, iar atunci când v-aţi cuplat, a fost probabil un capriciu probabil cum este şi acesta pe care-l placi.
Orice decizie ai lua, ai grijă să nu îl faci să sufere pe actualul şi să nu cumva să suferi şi tu când o să realizezi probabil că băiatul după care eşti înnebunită nu te merită.
Baftă!
Greu de spus, cat de bine il cunosti pe cel de-al doilea? Este riscul ca acesta sa observe cat de inebunita esti dupa el si sa profite de tine.
NICI NUSTIU CE SA FAC, aveti mare dreptate dar totusi ce sa fac daca nu mai am acea atractie sa es cu actualu? cei drept nici pe celalalt nu-l cunosc prea bine, ideea e ca el ma place si asta stiu cel putin intrecut ma placea asta stiu sigur...nu am nici o idee cum ar fi mai bine de procedat, mersi de sfaturi