| Robertaa1234 a întrebat:

Am o secretie maronie spre negru..nu e ciclu nu stiu ce este imi apare mereu inainte de ciclu.Cum fac pentru ca diseara ma intalnesc cu prietenul meu si am nevoie urgenta de un sfat, cum pot sa o opresc sa nu mai curga in timpul actului sexual?

Răspuns Câştigător
| roxiada a răspuns:

Cred ca doar consultand un medic cat mai repede, secretiile vaginale sunt normale mai ales daca esti tanara doar ca nu de o asa culoare! eu zic ca pentru inceput si ce ai putea sa faci rapid e sa te spel bine cu ceai de musetel sau cu apa calda cu bicarbonat! functioneaza daca te tii dar merg la medic!big grin

4 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Nu o poti opri. Spala-te inainte de contact, dar sunt sanse mari sa apara oricum.

| mona a răspuns:

Nu o poti opri, chiar tu ai zis ca inainte de ciclu iti apare... vorbeste cu prietenul tau si spune i ca ai semne ca ti ar veni ciclu, poate nici nu da importanta scurgerii daca tot vreti sa faceti sex

| WindMan a răspuns:

Ia un furazalidon xD

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Secreţia maronie/brun-roşcată ( închisă la culoare ) este un semn/simptom premenstrual - care apare cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstruaţia - deci, în următoarele zile o să-ţi vină "ciclul"!

Nu ai cum să "opreşti" apariţia acestei secreţii - dar, cu timpul, tipul şi durata simptomelor premenstruale se pot modifica ( sau pot dispărea complet ).