Stiu sentimentul ! Imi pare rau !
Asculta putina muzica, iesi cu pretenii, vorbiti despre altceva, stiu si eu, glume, despre scoala, ce vreti voi! Poti sa si plangi, e normal sa plangi, caci asa te descarci, si faci fata suferintei! Vorbeste cu o prietena despre asta, nu tine in tine ce ai de spus! Fa putina miscare, practica un sport! Nu e atat de usor sa uiti pe cineva! Ocupa-ti timpul cu ceva! Citeste, asculta muzica dinamica, canta, danseaza, etc! Incearca sa nu te mai gandesti la el! Mereu cand iti aduci aminte de el, gandeste-te la altceva!
Oricum, baieti mai sunt! Nu e ultimul! O sa-l uiti, si o sa te indragostesti de altul care o sa te iubeasca si el!
Bafta si un an nou fericit!
Pai prin asta trec si yopz si incerc sa stau mai mult cu PrietenIi si sa evit tot ce`mi aminteste de el
Stiu ca e greu pentru ca la mine au trecut ceva luni si ink nu la`m uitat
O IniMa raNitA se VindEk Cu AlTa dRagoSte Daca uh ti la baIatul ala asa mult
O sa mai dureze ceva tImp da nu`i arata ca esti trIsta zambeste`i si fi indiferenta si NU FI STRESANTA Poate se va Intoarce la uh
Spe ca ti-am fost de folos si bafta in a nu te mai gandi la el:*
Cunosc acest sentiment.
Dar cu timpu`trece. Daca nu te gandesti tot la el in fiecare zi...Incearca sa te distrezi cu prieteni tai cat mai mult sa razi orice zi ar fi. El o sa te vada o fire zambareata
si asa o sa te observe dar daca esti tot suparata nu prea sunt sanse sa se uite la tine.
Incearca sa te imprietenesti cu acel baiat...Ca doar odata si odata o sa se desparta de fata aceea, o sa vezi poate chiar maine cine stie si o sa fie posibil faptul`sa fi tu prietena lui. Poate nu chiar iubita probabil si acolo dar este foarte bine sa-l cunosti super bine pe acel baiat si daca o sa te imprietenesti cu el o sa vorbiti mult si bine.Atunci o sa te aprecieze daca el nu e genu`de baiat din ala "zapacit"si o sa te creada prietena lui cea mai buna si se acolo o sa ajungi la ceva mai mult.
Sper ca m-ai inteles.
Bafta! Si nu mai fi suparata ca nu trebuie sa fi din cauza unui baiat! Be happy! And happy new year!:*
Sunt prietena foarte buna cu el si aseara cand mi-a zis ca are o noua prietena mi-a zis ca eu sunt prima pers care a aflat.ne intelegem foarte bine dar el nu stie ca il plac.