anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o simpla nelamurire. Si nu am chef de raspunsuri frustrante de la cretini. Am 15 ani, iar penisul meu masoara 16, 5 lungime. 6 cm grosime. Nu am probleme in timpul actului sexual. Dar as vrea sa stiu parerile voastre despre marimi. Pentru ca mie mii se pare mic...

11 răspunsuri:
| Elllaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Da cat vrei sa-l ai la 15 anilaughing de 25?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este absolut normal si usor deasupra mediei. In plus, este probabil sa mai creasca pe masura ce te normalizezi. Ti se pare mic fiindca esti copil imatur, nepregatit pentru viata sexuala si nu faci fata acestei intamplari nepotrivite la varsta ta, prin urmare iti gasesti tot felul de complexe.

| MasterYoda a răspuns:

Ce act sexual visezi? ai gasit vreo scandura cu care iti satisfaci fanteziile? ti se zice cumva Gigi Bormasina?

| MasterYoda a răspuns (pentru Brigaela):

Ce-ti lucesc ochii!

| Areen a răspuns (pentru MasterYoda):

Asta a fost buna rau de tot rolling on the floor))))))
Maxim fratee! rolling on the floor))))))))

| MasterYoda a răspuns (pentru Areen):

Multumesc fanilor!

| naitreaba a răspuns:

Eu la 16 il am de 18

| GigiPleaca a răspuns:

Laba nu se numeste " act sexual "

| Ezio4acb a răspuns (pentru GigiPleaca):

Buna asta i-ai dat maxima rolling on the floor))

| J0hn a răspuns:

Ironia vietii la 15 ani sa te gandesti daca ai **** mare. lume nebuna, nebuna rau
prietene vezi-ti de romana matematica ca, 70 % din populatia ROMANIEI citesc pe litere. si lasa **** ca poate la 20 de ani o sa ajungi sa te sprijini in ea ca intr-o bata si o sa iti para rauwinking

| Azµre a răspuns:

Iti zic eu il ai mai mic de atat laughing
pune rigla deasupra lui de la baza pana la varf si vezi cat ai.
Cercetatorii au stabilit ca dimensiunea medie a unui penis este intre 9 si 9, 5 centimetri in stare flasca si intre 12, 8 si 14 centimetri in erectie.
IN stare fleasca poate sa varieze mai mult in sensul ca poti avea un penis de 5 cm si in erectie sa fie de 15.
Nu ai de ce sa iti faci probleme. Vreau funda acu big grin