Katty? tu cu ce parte a corpului gandesti? de fapt majoritatea raspunsurilor voastre sun putin cam STUPIDE. Adice ce? cum nu mai stai cu asta sari in... lu altu? si mai ai curajul si sa zici ca il iubesti...Nu ma intereseaza cate "stupid" o sa iau, dar fetele ca voi nu merita Iubite.
@anonim cea mai mare greseala pentru un barbat? Cred ca e la fel si pentru femei+ca nu erau impreuna cand l-a inselat, se despartisera.Eu cred ca daca te iubeste, poate intelege si te poate ierta.
Auzi u cica il iubesti... daca il iubeai sincer nu te culcai cu altul sa fim seriosi
Auzi cica il iubesti ai sa fim sinceri de unde atata iubire"? daca il iubeai nu puteai sa te culci cu altul...
Pai spune-i cati pare rau pentru ce ai facut si ca incercai sa-l uiti. daca el ar fi facut asta tu l-ai fi iertat? si daca da spune-i si treaba asta. zii ca daca il ajtepti atata tim fara sal mai inseli se impak cu tine? dar parerea mea este ca daca te iubeste cu adevarat te va ierta cu greu da o va face
Daca erai certata cu el nu trebuie sa zica ca l'ai inselat, insa daca zici ca il iubesti, intre timp ce faceai sex cu ala nu cred ca te gandeai la fostul tau cat il iubesti si asa, iar daca il iubeai cu adevarat nu te culcai cu altu, oricum tu explica-i ca de inselat nu l'ai inselat ca erati certati, dar scazi mult ca fata in oki unui barbat daca te culci cu altul, eu iti zic parerea mea de fata eu toti amici mei sunt baieti in fiecare zi ies cu ei si ii aud ce vorbesc ei ca baieti, si chiar acum 2 zile cred era un prieten care vorbea de fosta lui zicea ca aia vrea sa se impace cu el si el intr'un final se decisese sa se impace cu ea si ea i'a zis ca s-a culcat cu altu, macar bine ca a recunoscut dar a zis ca nu mai da doi lei pe ea.
In cateva zile te-ai si culcat cu altul?
E cea mai mare greaseala pe care o puteai face! Cand iubesti nu faci asta chiar daca v-ati despartit! Macar mai asteptai o luna-2 cu speranta ca va veti impaca...