| Intelligence a întrebat:

Am o slabiciune-n mine acum, in clipa asta..si ma doboara,TRE sa spun! Am tinut prea mult in mine asta... Mintea mea refuza sa-l uite,orice amintire e legata de el,orice speranta care-mi da putere are-n ea ideea ca VOI FI cu el DIN nou, asa cum am fost in vremurile bune, cand ne era bine.Inima mea refuza sa se bucure cu altii.Inima mea tresare si e plina de emotie la doar o simpla reactualizare a zambetului sau de copil.Ne-am despartit acum 11 luni.Mi-a gresit mult,m-a facut sa raman cu impresia ca si-a batut joc de mine,desi el mi-a spus ca nu a fost asa,ba chiar facea pe suparatul din cauza ca eu am ajuns acum sa cred asta, totul e prea complicat, e si distanta de 40km intre noi, totul imi spune ca nu merita, dar nu pot uita cat de fericit a fost si el..si cate am facut impreuna.
Cum fac sa-mi stopez sufletu sa-si imagineze ca voi fi tot cu el si ca va fi bine? Cum fac sa nu ma mai alimentez cu PUTERE doar din speranta ca vom fi bine "candva"? Eu inca tot asa cred.
Am fost prima lui iubire.A fost prima mea iubire. De ce continui sa cred ca totul va fi bine cand TOTUL e SIGUR PIERDUT?!?

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Multi spun ca: "cui pe cui se scoate".
Dar eu te intreb intai: "cui ai plecat urechea, de te-a facut sa te departezi de iubirea ta?", "cine ti-a strecurat in ureche cuvinte otravite, ca sa nu mai ai incredere in iubitul tau?", "este, fara urma de indoiala, sigur ca iubitul tau te-a tradat?".
Daca ti-ai stricat relatia pe baza unor suspiciuni neintemeiate, atunci...

| Intelligence explică (pentru Zenithf):

Este cu mare urma de indoiala..nu e o tradare practica..Toate adunate semnifica pentru mine o tradare..toate lucrurile care cred eu ca ar fi trebuit sa le faca pentru mine daca intr-adevar m-ar fi iubit sincer, dar nu.El a renuntat, nu am fost destul pentru el poate? Desi vedeam in privirea soin gesturile lui cat de draga ii eram. Oricum, dupa 11 luni la mine DUREREA e prezenta.e ACEASI ca si in seara de cand ne-am despartit, e Puternica.N-as fi creuzt ca o sa ma lase, in ciuda tuturor viselor ce le aveam de implinit.

| neutrino a răspuns:

Realitatea e una singura de care trebuia sa tii seama de la inceput: orice relatie are un inceput, un continut si un sfarsit. Continutul s-a consumat, fata a iesit sifonata si acum plange. Sfarsitul a tras cortina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa-ti umpli mintea cu altul.

| AAMTeq a răspuns:

Pff, complicat oh go on Pai tu stii sigur ca el nu te mai iubeste? poate e si el in aceeasi situatie ca tine, si inca se gandeste la tine chiar daca 11 luni inseamna foarte mult. daca nu, scuze ca iti spun dar va fi greu sa il uiti pentru ca din moment ce inca mai suferi si te gandesti la el, inseamna ca ai avut niste sentimente ENORME pentru baietasu asta puppy dog eyes si ca inca le mai ai, iar asta te doare enorm... pana nu vei gasi pe altcineva, pana nu te vei indragostii de cineva cine stie cat timp va trece pentru ca daca nu-l uiti va fi greu sa fii in alta relatie...

| Sex14CM a răspuns:

Sex14cm id meu

| 123456789sandra a răspuns:

Se vede ca ai disperarata nevoie sa discuti cu cineva..Si eu sunt cam in aceeiasi oala cu tine.Eu una am fost la psiholog. Daca te duci la psiholog nu inseamna ca esti nebun, dupa mine, orice om ar trebui sa aiba un psiholog.El te va ajuta sa-ti revii putin.Singura vei trece peste, eu zic ca trecutul e trecut si nu trebuie sa te intorci la el.