Multi spun ca: "cui pe cui se scoate".
Dar eu te intreb intai: "cui ai plecat urechea, de te-a facut sa te departezi de iubirea ta?", "cine ti-a strecurat in ureche cuvinte otravite, ca sa nu mai ai incredere in iubitul tau?", "este, fara urma de indoiala, sigur ca iubitul tau te-a tradat?".
Daca ti-ai stricat relatia pe baza unor suspiciuni neintemeiate, atunci...
Este cu mare urma de indoiala..nu e o tradare practica..Toate adunate semnifica pentru mine o tradare..toate lucrurile care cred eu ca ar fi trebuit sa le faca pentru mine daca intr-adevar m-ar fi iubit sincer, dar nu.El a renuntat, nu am fost destul pentru el poate? Desi vedeam in privirea soin gesturile lui cat de draga ii eram. Oricum, dupa 11 luni la mine DUREREA e prezenta.e ACEASI ca si in seara de cand ne-am despartit, e Puternica.N-as fi creuzt ca o sa ma lase, in ciuda tuturor viselor ce le aveam de implinit.
Realitatea e una singura de care trebuia sa tii seama de la inceput: orice relatie are un inceput, un continut si un sfarsit. Continutul s-a consumat, fata a iesit sifonata si acum plange. Sfarsitul a tras cortina.
Pff, complicat Pai tu stii sigur ca el nu te mai iubeste? poate e si el in aceeasi situatie ca tine, si inca se gandeste la tine chiar daca 11 luni inseamna foarte mult. daca nu, scuze ca iti spun dar va fi greu sa il uiti pentru ca din moment ce inca mai suferi si te gandesti la el, inseamna ca ai avut niste sentimente ENORME pentru baietasu asta
si ca inca le mai ai, iar asta te doare enorm... pana nu vei gasi pe altcineva, pana nu te vei indragostii de cineva cine stie cat timp va trece pentru ca daca nu-l uiti va fi greu sa fii in alta relatie...
Se vede ca ai disperarata nevoie sa discuti cu cineva..Si eu sunt cam in aceeiasi oala cu tine.Eu una am fost la psiholog. Daca te duci la psiholog nu inseamna ca esti nebun, dupa mine, orice om ar trebui sa aiba un psiholog.El te va ajuta sa-ti revii putin.Singura vei trece peste, eu zic ca trecutul e trecut si nu trebuie sa te intorci la el.
Belingot întreabă: