Poate are prieteni si prietene ceva mai mari care i-au povestit lucrurile acelea. Ar fi cam urat sa nu mai fie virgina la 12 ani.
Draga Andreea,
Copiii din ziua de azi stiu foarte, foarte multe lucruri despre sex.E un copil informat si asta este foarte bine, nu cred ca si-a inceput viata sexuala, dar ai putea sa o intrebi asa, mai pe. ocolite si fii atenta la reactia ei.In felul acesta iti vei putea da seama.
Daca nu mai e virgina iti vei da seama pentru ca incepe sa se lateasca in solduri.isi cresc sanii etc.u n-ai observat niste schimbari la corpul tau dupa cateva saptamana de la primul contact sexual? acele schimbari trebuie sa le urmaresti la ea. Bafta
Pai andreea,depinde ce fel de intrebari iti pune, ca daca te intreb si eu daca e bine sa faci s.x nu inseamna ca am facut inseamna ca sunt curios/curioasa sa incerc daca in caz, ca te-a intrebat daca ai facut s.x imi pare rau sa-ti zic inseamna ca sia traso scuze
In zilele de astazi copii mici stiu foarte multe lucruri despre sex.si nu iti spun sigur daca mai este virgina sau nu.
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: