Păi... e simplu. Sexul este o plăcere şi noi o vedem ca atare şi nu ne facem atâtea probleme.
Aia cu prietenii, la mine nu se aplică. Viaţa mea sexuală şi viaţa mea privată o discut cel mult cu iubita mea şi atât. În rest, nici măcar părinţii nu au voie să mi-o comenteze, cu atât mai puţin "prietenii".
Depinde mult de băiat şi de "prieteni" pentru că prietenii ţi-i alegi.
Ceea ce spui tu acolo nu se aplică la modul general!
Tu ar trebui sa oglindesti mai mult la persoana ta, cum de cedezi asa rapid si ajungi in patul unui barbat daca-l cunosti de putin timp? Nu arunca vina acum, fiindca esti aratata cu degetu' prin cartier. Te-ai simtit bine cand te-ai culcat cu respectivul? Trebuia sa te gandesti si la consecinte, de moment ce te lasi ademenita asa easy. Dar e mai usor sa arunci vina, nu?
Plina lumea asta de mirosonite si fandosite.
Sa nu generalizam. Eu personal, nu divulg absolut nimic din relatia mea de iubire unui amic, poate doar generalitati, nu intru in amanunte. Chestiile din pat nu se discuta. Numai un personaj care are primul contact sexual, care nu gandeste matur se lauda amicilor sai cu asa ceva. Nu am lasat niciodata o fata, nu eu am fost cel care a luat deciziile, ci felul in care a decurs relatia. Nu m-am despartit niciodata din pricina unor chestiuni minore, dar cand nu mai exista socializare si confienta e momentul ca relatia sa se termine, dar asta nu inseamna ca o relatie de iubire esuata poate influenta negativ o eventuala relatie de amicitie.
Vezi ca ne cam generalizezi copila.De ce ne intrebi cu atata sila si dispret? Crezi ca fetele nu vor sex sau care este problema ta?
Dupa ce ca suntem vai de capu nostru mai ne trebuie si critici destia.
Cred ca vb de baietii aia care...se culca cu fetele doar asa pentru placere si la faza cu fetele ...se lauda :p
Nu sunt baiat, dar in legatura cu prima intrebare tu cu ce crezi ca ii ajuta?Se distreaza si ei putin cu tine. E clar ca daca te-ai culcat cu un baiat pe care il cunosteai de putin timp si care nici macar nu era iubitul tau, el a crezut ca esti "o prada usoara" si a profitat de tine.
Pentru ca fetele sunt naive si se culca cu ei fara sa ii cunoasca bine, lucru ce ii face sa se gandeasca ca sunt de moravuri usoare.Baietii care fac ce ai scris tu nu au educatie si nici respect; ceea ce se intampla intre cei doi parteneri nu trebuie sa stie nimeni.
Cei care se culca cu o fata pe care o cunosc de putin timp o fac pentru notorietate. Adica isi spun haha inca un trofeu, inca una pe lista!
In primul rand:Eu nu m-am culcat niciodata cu o fata pe care o cunosteam de putin timp si mai ales sa o las dupa aceea.
In al II-lea randrietenii mei nu stiu ce fac eu cu prietene mea pentru ca nu e treaba lor si nu ii intereseaza.
NU MAI GENERALIZA.
Ca sa ne intelegem, eu nu m-am culcat cu el, am aflat ca a vrut sa faca asta si m-a dezamagit...si nu are sens sa va iau cu eu credeam ca e altfel, si *** din astea.Parea matur dar acum realizez ca nu e
Flav nu e vorba ca sunt mironosita si fandosita, ca nu cred ca am venit sa ma plang la tine ca m-am culcat cu el si s--a laudat la tot cartierul pur si simplu vroiam sa stiu cu ce ii ajuta pe unii baieti daca fac asta. Si mai usor cu vorbele aruncate aiurea.
Andreiut96 întreabă: