| B0dDy a întrebat:

Am o tipa careia ii place de mine. Nu zic ca mie nu imi place de ea. Aproape in fiecare pauza vine prin clasa si na. Vorbim unu` cu altu`. Ea tot imi zice sa stau cu ea. Chestii din astea.

pfff

As sta cu ea dar nu stiu imi e jena si de colegi si nu stiu ce sa zic

Stau si ma gandesc daca ar fi sa formez un cuplu cu ea cum ma sarut cu ea :d

Ma gandesc la tot felul` de chestii

FUNDA pentru cine ma ajuta sa trec de aceste momente happy

Răspuns Câştigător
| Beatrice a răspuns:

Daca tu o placi, de ce ti-ar pasa ce zic colegiihee hee.
Sau daca nu vrei sa afle, formati si voi un cuplu fara sa stie nimeni smug
Gaseste un subiect de discutie...afla ce'i place si ce nu big grin
Si daca deja te-ai gandit ca..."cum ar fi sa te sarute." eu cred ca e clar ca iti place de ea big grin
Succes!

3 răspunsuri:
| Cjay a răspuns:

Nu cont ce zic colegii frate. wow! si inca ceva ma surprinde ca ti-a zis ea sa stai cu ea deci...hmm e f bine. profita de ocazie ca o pierzi vine unu cu o fata de tot asa si o ia dupa o sa-ti para rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duo intr-un loc unde sa fiti singuri si spune-i ca iti place de ea si ca vrei sa fii ce ea

| ionion_4758 a răspuns:

Daca fata e ok si iti place te poti imprietenii... daca vreti sa va sarutati nu trebuie sa o faceti in scoala. o poti conduce spre casa pe un alt drum. o poti astepta dimineata inainte de scoala si veniti impreuna... o fata care te iubeste te si sustine in multe. eu zic ca e bine sa te cuplezi cu una care te vrea decat cu una care tragi tu de relatie si se va duce cu altul. incearca si trimite-mi si mie raspuns sa stiu cum a mers. un mesaj ceva. bafta multa ca esti baiat mare si poti. ai incredere in tine si o sa fie bine