Din mesajul tau eu am inteles ca prietenii vostri spun ca voi v-ati potrivi. si tie iti place de ea. so... eu nu inteleg din asta ca si ei ii place de tine intr-un mod mai amplu (gen relatie) decat ca un foarte bun prieten si tovaras de conversatii.
exista o diferenta mare intre a avea langa tine un foarte bun prieten si a avea un iubit. gandeste-te ca probabil prietenia voastra, in cazul unei relatii intre voi, ar trece pe plan secund, ori ea ar pierde din start un foarte bun prieten.
intr-o relatie de cuplu o persoana se comporta diferit fata de relatia de prietenie. poate iti va parea schimbata; poate nu-ti va placea. cand va veti desparti nu-ti imagina ca va fi totul ca inainte. vei pierde o buna prietena.
cum ar fi sa mergi acum la ea sa-i spui ca "stii de fapt mie imi placea primul de tine"; suna a "eu te-am descoperit primul; ar trebui sa fii cu mine"; ori ea este o fiinta umana, nu un trofeu. eu in locul ei nu m-as simti deloc confortabil sa aud asta de la un bun prieten.
in plus: tipul stia ca tie iti place de ea; ok- urat din partea lui (probabil; desi nu arunc asupra lui intraga vina) ca s-a bagat peste tine; dar cred ca daca si ei i-ar fi placut de tine, l-ar fi refuzat pe respectivul si ati fi fost de mult impreuna. poate ea i-a dat de inteles ca-l place. las-o sa fie fericita; nu ai de ce sa fi gelos. n-o face sa se simta prost fata de tine.
un prieten adevarat se gaseste greu in ziua de azi, este de nepretuit si daca stii sa-l pastrezi langa tine, il vei avea pe viata.
btw- n-ai specificat cati ani aveti...
E.nasol.ce.ti.se.intampla.si.mie.mi.sa.intamplat.odata.asa
ma.simteam.de.parca.toti.erau.inpotriva.mea.spunei.ce.simti
fati.curaj.ca.daca.nu.mai.tarziu.pto.nu.vei.mai.avea.sanse.
spunei.ca.tu.ai.placuta.primu.si.ca.nu.ai.avut.curaju
sa.ii.spui...e.o.senzatie.ca.si.cum.ti-a.furat.cineva.prietena
...bafta
Buna
ar trebui sa vorbesti cu fata aceea si sa-i spui ca de ceva vreme te uiti la ea iti place de ea dar nu ai avut curajul sa-i spui. spune-i ca o placi si ca esti gelos cand o vezi cu prietenul ei(asta sigur ajuta toate fetele adora sa le spuna un baiat ca e gelos) incearca sa lasi rusinea pentru ca nimeni nu-ti va taia capul nu te va batea nu se va intampla nimic rau. incearca si poate cine stie. insista stai cu ea intalniti-va mai des. nu mai sta pe ganduri si sun-o sau vobeste cu ea pe mes si intalniti-va si spune-i ce simti pentru ea asta nu e o rusine si e ceva ce se intampla oricui.toti trecem prin asta
succes:* ( merit fundita?)
Api eu ti-as recomanda sa ii zici ce simti pentru ea. in fata
sau daca ti`e rusine zii pe mess.prin sms. etc. zii cum te simti. si nha doar asa vei afla daca ea simte acelasi lucru pentru tine. si daca va fi posibila o relatie intre voi.
nu pierde timpul.pentru ca s`ar putea sa o pierzi de tot.
fa`ti curaj si zii cat mai repede. bafta. pupici :X:X
Rupe-i capul fostului tau tovaras. Omoara-l in bataie, dai sadic si cu calm. Umple-l de sange, sparge-i ambii ochi, rupe-i degetele de la maini, apoi picioarele din genunchi. Lasa-l fara dinti in gura, scoate-i limba, baga-i paie in buric si gadila-l in talpi. Sparge-i nasul, nenoroceste-l. Si toate astea de fata cu ea. Sigur te v-a place. 100%
Sill, doar nu am vorbit serios. A fost doar un spirit de gluma. Nu sunt deloc violent.
Bun ultimul raspuns m-o amuzat dar e o problema:
1)Cum o sa fiu cu ea din moment ce o sa iau 10 ani sau mai bine in puscarie
2)Daca ii fac asta e naspa de echipa noastra(eu cu el suntem in aceiasi echipa de baschet de 4 ani si suntem "temelia" ei)
3)Baiete nu vrea usa ajung nicioadata sa te cunosc, sau daca o fac o sa am grija ca niciodata sa ma mai intalnesc cu tine
Sill
Viva la revolution
Eu nu stiu ce mai astepti.doar ca nu e bine sa ii spui direct. un sms sau pe mess. daca nu, tot printr`un preieten, ceva. sau, daca nu, faci niste biletele care i le pui sub banca la scoala de ex : "la ora X te astept in parcul X la un suc " fara sa ii spui cine esti.
KatiMe27 întreabă: