Ăia care au bani "sfîrșesc " prin a cucerii femei frumoase, de obicei strainii au bani si aceia mai bătrîni, nu multi Româ ni au bani ca Țiriac Columbeanu cînd avea, si Ilie nastase, ăstia au avut femei frumoase ca ele au stat cu ei cît au avut bosorogii bani.
Motivele pentru care femeile sunt mai fericite alături de un bărbat urât. Care sunt rezultatele uimitoare ale unui studiu
Bărbaţii care nu au un fizic plăcut pot să stea liniştiti în privinţa acestui aspect. Un studiu realizat de către o echipă de specialişti de la Universitatea de Stat din Florida relevă faptul că femeile sunt mai fericite alături de bărbaţii urâţi.
Pentru realizarea studiului au fost selectaţi 223 de tineri cu vârsta cuprinsă între 20 şi 29 de ani. Potrivit rezultatelor studiului, publicate în Esquire, scopul cercetătorilor a fost acela de a arăta dacă noţiunea de atractivitate ale legătură cu sentimentul de fericire.
În timpul studiului, cercetătorii de la Universitatea de Stat din Florida au rugat cuplurile să răspundă la diverse întrebări legate de alimentaţie.
După aceea, acestea au fost fotografiate şi rugate să noteze nivelul de atractivitate a partenerului, pe baza calităţilor estetice.
Conform rezultatelor studiului, femeile care au avut un partener atractiv nu au fost fericite, ci stresate de felul cum arată şi ce diete pot urma pentru a slăbi. La polul opus, femeile care nu aveau soţi atractivi, nu aveau nicio presiune.
Cercetătorii au mai arătat în cadrul studiului că femeile care simt presiunea felului cum arată şi a unor eventuale diete pe care le pot urma pentru a slăbi trebuie motivate de către parteneri cu complimente."
sursa:
https://adevarul.ro/......index.html
Daca ai vazut ca cei urati au femei atragatoare, mai uita-te si dupa barbatii "impunatori" (daca tot te uiti dupa barbati) si vezi ce femei au.
Povestea este asa
Tipa atragatoare umbla cu toti impunatorii dar ei sunt animale de vanatoare, ceea ce o determina pe atragatoare dupa ce si-a rupt toate gaurile si kilometrajul peste cap sa caute o persoana urata, bogata si linistita pe care posibil sa il respecte sau nu cu inselat inclus sau nu.
Deci in mare asta este
Barbatii urati nu au noroc la femei! De unde scoateti aberatiile astea?
Ăștia urati deși nu e o regula, au școală vieții, au foarte multa confidenta,nu au atâtea blocaje psihologice,știu sa seducă o femeie,nu sunt aroganți și fitosi ca unii "frumușei ".
Asta nu e o problema ca sunt urati,fiecare e cum a fost voia naturii,problema este ca foarte multe fete sunt atrase de cocalari, e cat se poate de real, pe lângă ce ca le bat rău, tot nu sunt părăsiți, femeile/fetele aleg în continuare sa stea cu ei, și sincer am văzut și cocalari care sunt urati cu fete drăguțe, și nu păreau pitipoance, sau vagaboante alea deloc.
Cunosc și cazuri când fete cu facultate stau cu inculți care au 7-8 clase,deci,sincer sa îți spun au vrăjeală puternica uratii și cocalarii, de aia atrag atâtea fete, au ceva a lor, sunt mai masculini, mai îndrăzneți.
Dacă ești frumos și ești fraier nu o sa te ajute deloc în viata, adică dacă ești foarte tăcut, foarte timid, foarte prost, nu te ajuta aspectul fizic.
Frumusetea sta in ochii privitorului, deci nu cel de dinafara cuplului este cel mai avizat sa defineasca frumusetea, masculinitatea sau feminitatea. Cred mai degraba ca intrebarea are un usor iz de dezamagire, precedat foarte probabil de oarece refuzuri sau esecuri. Sfatul meu ar fi ca dupa un esec sau dupa o victorie in orice domeniu, nu te grabi sa creezi reguli bazate pe o restransa proprie experienta, pentru ca nu sunt decat o forma de abandon, de renuntare la invatare sau la acumulare de experienta. Si revenind strict la intrebarea ta, ai auzit vreodata o femeie extrem de frumoasa ce pare inabordabila, spunand ca se simte singura, izolata, datorita faptului ca barbati se simt "paralizati" si "blazati" in fata frumusetii ei? Atunci cel ce are indrazneala sa adordeze "ingerul" poate avea caistig de cauza si fara o imagine de asemenea masculin angelica. Am auzit odata o astfel de femeie spunand :" m-am saturat sa fiu tratata ca o papusa, vreau sa fiu abordata mai direct si pusa la punct cu indrazneala!" Nu stiu daca ai inteles, dar sa stii ca sunt multe alte calitati ce nu se vad din tribune dar sunt foarte apreciate in teren.
aicinuehi5 întreabă: