Tigarile, stresul din viata lui pot fi 2 factori negativi. A avut noroc sa te gaseasca. Nu ai incercat sa asteptati 1 saptamana fara sa si-o frece poate isi revine.
Cu siguranță o vizită la medic i-ar putea fi utilă.
Pe de altă parte, e posibil să aibă un libido mai scăzut ca tine, dar asta nu e vina ta... Și nici diferența de vârstă nu ar trebui să aibă o influență atât de catastrofală.
PS am totuși o mică dilemă / mirare: cum ai reușit să ajungi la 25 de ani și să ai un singur partener?!?
Cand eram in liceu efectiv n-am intalnit pe nimeni interesant. Din moment ce am fost la o scoala unde erau clasele 1-12 ii cunosteam pe toti baietii de varsta mea de cand avean 8 ani si erau ca niste frati pentru mine. Plus ca eram si mai timida si nu prea ieseam din casa. La facultate nu mi-a placut de nimeni si oricum nu aveam decat 12 baieti in anul meu si toti aveau prietene...asa ca n-am avut de unde sa aleg. Nu am nici foarte multi prieteni si nu prea avem pe cine sa cunosc prin grupul de prieteni pentru ca nici prietenii mei nu au asa de multi prieteni Si uite asa am ajuns la 23 de ani virgina, dar nu regret pentru ca nu cred ca puteam sa gestionez o relatie la 17-18 ani deoarece eram prea copilaroasa.
Mulțumesc petru explicații. Curiozitatea mea nu era totuși de ce ai început târziu viața sexuală, ci de ce te-ai limitat la un singur partener. Oricum, răspunsul și la această parte se poate deduce din cele ce mi-ai dezvăluit ceva mai sus: nu a apărut niciun alt „Făt-Frumos".
Felicitări oricum! Și multă baftă să menții relația actuală, mai ales dacă pe alte planuri e totul ok.
Te ajut eu daca ai probleme mari cu asa ceva, pe el du-l la medic iar tu apuca-te de un sport, trebuie sa iti consumi energia abundenta pana se face el bine!
E din cauza stresurlui, dar poate fi si din cauza prezervativului daca il strange.
Poţi înceca să îi sugerezi ceva pentru potenţă. Există pastile, geluri... Eu am citit aici despre Titan Gel https://biovitamina.ro/pentru-ca-marimea-conteaza/
HappynewCenusa întreabă: