Nu este foarte greu, trebuie să știi cum să te comporți cu o fata.Iar daca fata caută scuze...Las-o, nu este de păstrat, nu o sa te obișnuiești cu ea daca nu ieșiți pe afara să vă cunoașteți mai bine.In ziua de azi nu o sa mai găsești femei care vor relație, ele caută un bărbat cu bani, și dacă vede că ai bani o să o poți mula mai rapid? Fundă boss.
Nu-i necesar să îți construiești o părere abuzivă și generală, făcându-te să pari, pe bună dreptate misogin. Cred că ți-ai pierdut încrederea prin subestimarea personală. Capul sus, nu mai dă cu bățul in stânga și în dreapta. Îți va veni momentul când destinul îți va scoate femeia îndrăgostită până peste urechi, nu alerga după dame care nu văd în tine omul din visele sale. Fii atent sa nu dai cu flit, când soarta îți va scoate in cale femeia care te place. Lasă ideile că toate sunt după un tipar, deloc adevărat noi oamenii suntem diferiți. Succes in viață
E destul sa arunci o privire si la alte intrebari de-ale lui pentru a te convinge de stereotipurile fixate. Considerand ca mai sunt multi care ii sufla in ceafa, slabe sanse sa ii schimbi mentalitatea. Ar fi interesant sa existe un poll in care vechii adolescenti TPU, astazi adulti, sa raspunda daca si-au gasit pe cineva.Probabil 90% ar confirma.
Cum adica sa o mulezi dupa preferintele tale? e papusa?
Si te miri de te refuza! asta e unul din motive.Vei ramane singur mult si bine.
E din cauza magariilor care obliga femeile sa iei achite consumația în loc sa fie cavaleri și sa o achite ei. Pe vremuri femeile erau altfel pentru ca erau respectate de bărbați, pe vremea aia bărbații achitau nota de plata nu împărțeau la jumate ca papagalii din ziua de azi
De unde vrei să am habar dacă cer de atâta timp un sfat aici.Decat ai spune asta, din experienta ta de viata mi-ai da și mie un sfat, am înțeles, sa vorbesc frumos, asta o fac, dar altceva ca le plictisesc cu vorbitul frumos.
Am încercat toate modurile de abordare, niciunul nu.
De câteva luni bune nu mai abordez fiindcă mi s-a luat.
Pai sa vina o fată la mine și sa-mi spună haide sa mergem la mine se rezolva imediat, dar dacă spun eu unei fete "haide sa mergem la mine, no, nu e bine.Eu țin sa cres ca femeile sunt pe pământ să complice viața.
Chiar tu ești aia care jignește fiindcă m-ai făcut nesimțit, eu nu am rostit un cuvânt care să denigrez femeile
Nici o pierdere.
Sunt multe prostituate mai frumoase decât fițoasele din ziua de azi care pretind că sunt sfinte.
Și cu ce rămân, cu respectul
Sunt un tip foarte respectuos, dar nu m-am ales cu nimic, nu am ieșit în evidenta cu asta.
Ce se mai poate oferii altceva care sa provoace plăcere? De conversații ma satur
Și cu alta fată mai aștepți câteva luni
Și nu face
După mai aștepți câteva luni după alta și nici aia nu face.
După câteva luni după alta cu speranța că ăia o sa facă
Și uite asa trece viața.
Tocmai m-ai motivat sa strâng bani si să merg la prostituate.
meinteil întreabă: